Στη Σέριφο βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο η Δανάη Μπάρκα, βιώνοντας από κοντά την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουνίου στο νησί.
Τις τελευταίες ώρες η φωτιά βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο με την παρουσιάστρια να κάνει μια ανάρτηση το πρωί της Κυριακής. Συγκεκριμένα, ανέβασε σε stories της μερικές εικόνες από το πύρινο μέτωπο.
«Σεριφούλα. Για άλλη μια φορά να θυμηθούμε και να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας πόσο σπουδαίοι είναι οι πυροσβέστες», έγραψε στην πρώτη φωτογραφία.
Σε μια άλλη, έγραψε: «Αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ ήταν σοκαριστικό. Οι πυροσβέστες (και του νησιού αλλά και όλες οι δυνάμεις που ήρθαν άμεσα στο νησί) μας έδειξαν για ακόμη μια φορά τι θα πει ήρωας».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.