Η Κάιλι Μινόγκ απόλαυσε τις διακοπές της στην Ελλάδα και αποθέωσε το νησί της Μυκόνου, από όπου και έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram της.
Η τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους, βίντεο και φωτογραφίες από την παραμονή της στο νησί των ανέμων.
Το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου, η Μινόγκ δημοσίευσε ένα βίντεο και μερικά στιγμιότυπα με ντόπιους που γνώρισε στη Μύκονο, όπως και φωτογραφίες από το μπάνιο της στη θάλασσα.
Πριν πάει στη Μύκονο, η Κάιλι Μινόγκ έκανε μια στάση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, για να απολαύσει τους Coldplay μαζί με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, τον Λουκ Έβανς και τον Τζο Τζόνας.
Βίντεο με τους τέσσερίς τους και την παρέα τους, ανέβηκε στα social media από τον Έβανς και το αναδημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram της. Στο κλιπ, ο Τζόνας κρατάει το κινητό και καταγράφει τον εαυτό του να χορεύει υπό τους ήχους του Κρις Μάρτιν και της παρέας του, ενώ δείχνει τους υπόλοιπους διάσημους φίλους του, που τον συνόδεψαν στη συναυλία.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.