Το συμβούλιο του νησιού στο «Survivor» στο επεισόδιο της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε με εντάσεις. να από τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν η συμπεριφορά της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τα γιουχαρίσματα προς την Μπλε ομάδα. Η απάντησή της ήταν ότι αφού τους ενοχλεί θα συνεχίσει να το κάνει, αφού πλέον δεν αποφασίζει ο κόσμος που την λέει φωνακλού. «Πλέον δεν είναι ο κόσμος κριτής για να με λέει φωνακλού. Δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στα αυτιά μου ότι δεν μπορεί και δεν το έχει, ρίχνει αλλού και δεν είναι τίποτα» είπε αρχικά.
Στην ερώτηση για την ειρωνική της συμπεριφορά προς τη Δώρα Νικολή, η παίκτρια των Διασήμων απάντησε ότι αυτό συνέβη, επειδή ήταν και η ίδια ειρωνική και τόνισε: «Έχω έρθει με την προϋπόθεση ότι θα κάνω ό,τι με ευχαριστεί. Δεν το κάνω για να γιουχάρω τα παιδιά, αλλά γιατί νιώθω ότι θα αποσυντονίσει τον αντίπαλο».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»