Ρόμπερτ Καρντάσιαν: Ήθελε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά με την Πρισίλα Πρίσλεϊ

Ρόμπερτ Καρντάσιαν: Ήθελε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά με την Πρισίλα Πρίσλεϊ

Η ίδια είχε τονίσει ότι δεν σχεδίαζε να παντρευτεί κανέναν μέχρι να πεθάνει ο Έλβις

kardashian_-_presley
Η Πρισίλα Πρίσλεϊ, η οποία χώρισε από τον Έλβις πριν από 50 χρόνια μετά από έναν ταραχώδη γάμο έξι ετών, ισχυρίστηκε σε μια εκδήλωση την περασμένη εβδομάδα ότι «δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί μετά από αυτόν», επειδή «κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φτάσει» τον θρύλο της μουσικής.

Ωστόσο, στα μέσα της δεκαετίας του 1970, μετά τον χωρισμό της από τον Έλβις, η 78χρονη ερωτεύτηκε έναν άλλο άνδρα: Τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν, μελλοντικό σύζυγο της Κρις Τζένερ και πατέρα της Κιμ, της Κόρτνεϊ, της Κλόι και του Ρομπ.

Πηγές δήλωσαν ότι ο Καρντάσιαν ήθελε, κάποια στιγμή, απεγνωσμένα να παντρευτεί την Πρισίλα.

«Η Πρισίλα έκανε τον Ρόμπερτ πολύ ευτυχισμένο», είπε η στενή τους φίλη Τζόνι Μίγκνταλ στο βιβλίο «The Kardashians: An American Drama», που δημοσιεύτηκε το 2017. «Ήθελε να την παντρευτεί και να κάνει παιδιά μαζί της. Αυτή ήταν σίγουρα η ελπίδα του, το σχέδιό του».
Οι δυο τους σύναψαν σχέση ουσιαστικά από τη στιγμή που συναντήθηκαν και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, σύμφωνα με πηγές. Αλλά η σχέση τους είχε κάποιες παρεμβάσεις μερικές φορές με περίεργο τρόπο από τον Έλβις, ο οποίος είχε το δικό του ειδύλλιο εκείνη την περίοδο με την πρώην Μις Τενεσί - και μελλοντική σύζυγο της Κέιτλιν (κατά κόσμον Μπρους) Τζένερ - Λίντα Τόμσον.

Ένας στενός φίλος θυμόταν τον Καρντάσιαν να παραπονιέται έντονα ότι, ενώ έκανε έρωτα με την Πρισίλα, ο Έλβις την καλούσε και της μίλαγε ασυνάρτητα. Εξοργισμένη, η Πρισίλα «έβαζε το ακουστικό του κρεβατιού στο μαξιλάρι ανάμεσα σε εκείνη και τον Ρόμπερτ και του επέτρεπε να ακούει τις προσωπικές συνομιλίες της με τον Έλβις».

Ο στενός φίλος του Καρντάσιαν, Λάρι Κρέινς, θυμάται ότι ο Ρόμπερτ του έλεγε ότι η Πρισίλα ήταν «καταπληκτική... Αλλά αυτός ο τύπος ο Έλβις δεν σταματά να την ελέγχει».

Ο Καρντάσιαν ισχυρίστηκε σε φίλους του ότι ο Έλβις δεν ήθελε η Πρισίλα να βλέπει άλλους άνδρες «επειδή είχαν [την κόρη] Λίζα Μαρί και ο Έλβις είχε μεγάλη συμμετοχή σε αυτό». Επίσης, λέγεται ότι ενοχλήθηκε πολύ και άρχισε να αισθάνεται την πίεση που ασκούσε ο Έλβις στην Πρισίλα.

Η ερωτική σχέση του Καρντάσιαν και της Πρίσλεϊ ξεκίνησε γύρω στο 1975 από τον μεγαλύτερο αδελφό του Ρόμπερτ, Τομ Καρντάσιαν, ο οποίος έβγαινε με την πρώην βασίλισσα ομορφιάς Miss Missouri, Τζοάν Εσποζίτο, την πρώην σύζυγο του μάνατζερ του Έλβις. Αρχικά, η Πρισίλα μπήκε ανάμεσα στα αδέρφια Καρντάσιαν, καθώς και ο Τομ ενδιαφερόταν γι' αυτήν.

Κλείσιμο
«Αλλά η Πρισίλα ήταν εκείνη που αποφάσισε να βγει με τον Ρόμπερτ, εξοργίζοντας τον Τόμι και πυροδοτώντας τη ζήλεια και τον φθόνο του», θυμάται η Μίγκνταλ.

Ο Τομ Καρντάσιαν, ο οποίος στη συνέχεια έζησε έναν μακρύ και ευτυχισμένο γάμο με την Τζόαν Εσποζίτο, παραδέχτηκε ότι ανέπτυξε ενδοιασμούς για την Πρισίλα όταν είδε πόσο ελέγχει τον αδελφό του.

«Η Πρισίλα πραγματικά άλλαξε πολύ τον τρόπο σκέψης του αδελφού μου για το πώς θα έπρεπε να ντύνεται, πώς θα έπρεπε ακόμη και να οδηγεί και τι θα έπρεπε να κάνει - και τον άλλαξε εύκολα επειδή ήταν τόσο ελκυστική και έτσι είχε επιρροή πάνω του», είπε ο Τομ σε συνεντεύξεις για το βιβλίο της Μίγκνταλ.
Υπήρχε όμως και μια άλλη πλευρά της ιστορίας. Η Πρισίλα αισθανόταν ότι ο Ρόμπερτ, όπως και ο Έλβις, προσπαθούσε να την ελέγξει, μια κατάσταση που εκδηλώθηκε όταν ο Καρντάσιαν ήθελε να τη μετατρέψει «σε μια "εξημερωμένη" νοικοκυρά, και αυτό εξόργισε την Πρισίλα», αποκάλυψε η Μίγκνταλ.

«Η Πρισίλα προσπάθησε κάποτε να μαγειρέψει δείπνο για τον Ρόμπερτ επειδή της το ζητούσε συνέχεια, οπότε η Πρισίλα είπε ότι ένα βράδυ μαγείρεψε σπαράγγια, και έκανε αυτό και έκανε εκείνο, και έκανε τα πάντα για να το κάνει τέλειο, και εκείνος το μισούσε. Είπε ότι μετά από εκείνο το γεύμα, δεν πρότεινε ποτέ ξανά να του φτιάξει δείπνο».

Οργισμένη η Πρισίλα ξεκαθάρισε ότι το ενδεχόμενο γάμου δεν ήταν πλέον στα χαρτιά, λέγοντας στον Καρντάσιαν: «Κοιτάξτε, δεν πρόκειται να παντρευτώ κανέναν μέχρι να πεθάνει ο Έλβις».

Ενώ, η Πρισίλα διαβεβαιώνει σήμερα ότι ο Έλβις ήταν ο μοναδικός άντρας για εκείνη, ο Τομ Καρντάσιαν αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο γάμος της Πρισίλα με τον Έλβις είχε διαλυθεί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Έλβις δεν επέτρεπε στην Πρισίλα να πηγαίνει σε όλες τις περιοδείες [συναυλιών], και ο Έλβις ήταν μακράν ο μεγαλύτερος γυναικάς στον κόσμο. Ήταν ο Βασιλιάς και όλες αυτές οι γυναίκες ήταν στα χέρια του. Ο Έλβις κρατούσε την Πρισίλα και την Τζόαν και τις άλλες συζύγους μακριά από ό,τι συνέβαινε, και γι' αυτό οι σχέσεις απέτυχαν».

Ο Καρντάσιαν παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, Κρις Τζένερ, το 1978 και χώρισαν το 1991.

Όταν πέθαινε από καρκίνο ο Καρντάσιαν το 2003, η Πρισίλα του τηλεφώνησε, όπως είπαν στενές πηγές, και του είπε ότι τον αγαπούσε, φέρνοντας δάκρυα στα μάτια του Καρντάσιαν.

Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Χανιά: Ποιος ήταν ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που συνετρίβη - «Νόμιζε ότι πετούσε οριζόντια, αποπροσανατολίστηκε»

Καιρός: Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα από την Παρασκευή - Έκτακτη προειδοποίηση για καταιγίδες στην Αττική

Ιαπωνία: Υποθαλάσσια ηφαιστειακή έκρηξη «γέννησε» ένα νέο νησί στον Ειρηνικό, κοντά στην Ίβο Τζίμα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης