Πρισίλα Πρίσλεϊ για την ηλικιακή διαφορά με τον Έλβις: «Σεβόταν το γεγονός ότι ήμουν μόνο 14 ετών»

Πρισίλα Πρίσλεϊ για την ηλικιακή διαφορά με τον Έλβις: «Σεβόταν το γεγονός ότι ήμουν μόνο 14 ετών»

«Οι άνθρωποι σκέφτονται, "Ω, ήταν το σεξ", όχι, δεν ήταν, δεν έκανα ποτέ σεξ μαζί του» δήλωσε

priscilla_presley
H Πρισίλα Πρίσλεϊ βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για το βιογραφικό δράμα με τίτλο «Priscilla», της Σοφία Κόπολα που έχει να κάνει με τη σχέση της με τον Έλβις Πρίσλεϊ.

«Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι και να παρακολουθείς μια ταινία για σένα, για τη ζωή σου, για την αγάπη σου», είπε αρχικά η Πρίσλεϊ ενώ δάκρυα έτρεχαν στα μάτια της.
Αφού πήρε ένα λεπτό για να συνέλθει, συνέχισε: «Η Σοφία έκανε καταπληκτική δουλειά. Έκανε τα μαθήματά της, μιλήσαμε μερικές φορές και πραγματικά έδωσα ό,τι μπορούσα για εκείνη».

Το «Priscilla», με την Κέιλι Σπένι στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Τζέικομπ Ελόρντι στον ρόλο του βασιλιά του Rock 'n' Roll, παρουσιάζει τη σχέση της Πρισίλα με τον Έλβις από την πρώτη τους συνάντηση, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών και εκείνος 24. Καθώς η ταινία παρασύρεται στον κόσμο τους, η Πρισίλα ενηλικιώνεται και βρίσκει τη φωνή της. Ωστόσο, η ίδια επέμεινε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Έλβις δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ το νεαρό της ηλικίας της.
«Ήταν πολύ δύσκολο για τους γονείς μου να καταλάβουν ότι ο Έλβις ενδιαφερόταν τόσο πολύ για μένα και γιατί», είπε.

«Και πραγματικά πιστεύω ότι ήταν επειδή ήμουν περισσότερο ακροάτρια. Ο Έλβις μου άνοιγε την καρδιά του με κάθε τρόπο στη Γερμανία: τους φόβους του, τις ελπίδες του, την απώλεια της μητέρας του - την οποία δεν ξεπέρασε ποτέ, μα ποτέ. Και ήμουν το άτομο που πραγματικά, πραγματικά καθόταν εκεί για να τον ακούσει και να τον παρηγορήσει. Αυτή ήταν πραγματικά η σύνδεσή μας. Παρόλο που ήμουν 14 ετών, ήμουν στην πραγματικότητα λίγο μεγαλύτερη στη ζωή, όχι σε αριθμούς. Αυτή ήταν η έλξη. Οι άνθρωποι σκέφτονται, "Ω, ήταν το σεξ". Όχι, δεν ήταν. Δεν έκανα ποτέ σεξ μαζί του. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ μαλακός, πολύ τρυφερός, αλλά επίσης σεβόταν το γεγονός ότι ήμουν μόλις 14 ετών. Ήμασταν περισσότερο σύμφωνοι στη σκέψη και αυτή ήταν η σχέση μας», ανέφερε η Πρίσλεϊ.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήξερα γιατί με εμπιστευόταν τόσο πολύ, αλλά με εμπιστευόταν. Και ποτέ, μα ποτέ, δεν είπα σε κανέναν ότι έβγαινα μαζί του και αυτό ήταν ένα άλλο θέμα που του άρεσε, είναι το γεγονός ότι δεν τον εγκατέλειψα ποτέ με κανέναν τρόπο. Ποτέ δεν είπα σε κανέναν στο σχολείο ότι τον έβλεπα. Έτσι, χτίσαμε μια σχέση και στη συνέχεια η σχέση μας συνεχίστηκε μέχρι που έφυγα. Και δεν ήταν επειδή δεν τον αγαπούσα - ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν ο τρόπος ζωής που ήταν τόσο δύσκολος για μένα, και νομίζω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να το καταλάβει αυτό. Αλλά αυτό δεν αμαύρωσε τη σχέση μας, εξακολουθούσαμε να είμαστε πολύ κοντά. Και φυσικά, είχαμε την κόρη μας και φρόντιζα να την βλέπει συνέχεια. Ήταν σαν να μην αφήναμε ποτέ ο ένας τον άλλον».
Κλείσιμο
Νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου, η Κόπολα μίλησε επίσης για το πώς κατάφερε να καταλάβει πόσο νέα ήταν η Πρισίλα όταν γνώρισε τον Έλβις.

«Μπορώ να πάω πίσω στην ηλικία αυτή και να θυμηθώ ότι ήμουν ερωτευμένη με έναν μεγαλύτερο άντρα και ροκ σταρ», είπε. «Απλά φαντάστηκα τον εαυτό μου από τη δική της οπτική γωνία».

Το «Priscilla» κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί ο Ζελένσκι έδιωξε τον υπουργό Άμυνας - Σκάνδαλα, διαφθορά και ανατιμήσεις στα γεύματα των στρατιωτών

Ακρόπολη: Μπαίνει «κόφτης» στους 20.000 επισκέπτες ημερησίως - «Σκοπός μας η προστασία του μνημείου» λέει η Μενδώνη

Κακοκαιρία «Daniel»: 112 για ισχυρές καταιγίδες σε Θεσσαλία, Πιερία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης