Στη δεύτερη συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο, πήγε σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος το βράδυ του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου.
Ανάμεσά τους και η Μαρία Κίτσου, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, μιας και η ίδια επιλέγει να κάνει τις εξόδους της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή της περιοδεία με τη «Μήδεια», η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί, με αλλαγμένο μάλιστα το λουκ της. Όπως έγραψε και στο Instagram, έκανε μια ανανέωση στο χρώμα και το χτένισμα των μαλλιών της.
Στο Ηρώδειο, η Μαρία Κίτσου φωτογραφήθηκε και με την Άννα Βίσση, αλλά και με την συνάδελφό της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.