Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», δήλωσε αρχικά, πως δεν περίμενε να μπει το Maestro στο Netflix.
«Δεν περίμενα να μπει το Maestro στο Netflix. Είχα δει ένα πρώτο cut αρκετούς μήνες, πριν παιχτεί στην τηλεόραση και είχα σοκαριστεί με την ποιότητα της εικόνας», είπε και πρόσθεσε: «Θύμιζε πάρα πολύ ξένη παραγωγή».
Αναφορικά με την αποτυχία, το πώς τη διαχειρίζεται, αλλά και τα σχόλια για τις αναρτήσεις του στα social media, είπε: «Είμαι καλά συμφιλιωμένος με την αποτυχία».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvr476f3znux)
«Προτιμώ μία αποτυχία από την οποία κάτι μαθαίνω, παρά από μία επιτυχία που με έχει βαλτώσει. Δεν είμαστε στο 1992, είμαστε στο 2023. Πια νομίζω ότι τα έχουμε ξεπεράσει αυτά. Δεν έχει κανένας καμία υποχρέωση να με παρακολουθεί στο Instagram», εξήγησε.
Όσο για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, δήλωσε: «Καταλαβαίνεις λίγο απότομα και σκληρά το εφήμερο των πραγμάτων. Εκεί είναι που πρέπει να κάνεις 10 βήματα πίσω και να αρχίζεις να ζεις. Μην αφήνεις κανένα λεπτό να πηγαίνει χαμένο. Έχω αφήσει πολλά λεπτά να πάνε χαμένα στη ζωή μου σκεπτόμενος διάφορα πράγματα, δεν με νοιάζει πια. Η ζωή μου είναι δική μου και θέλω να τη ζήσω, όπως εγώ επιθυμώ».
Τέλος, είπε για την προσωπική του ζωή: «Κανένας δεν έχει έρθει στη ζωή μου, είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο».
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.