Η Ειρήνη Παπαδοπούλουπερνάει το καλοκαίρι της στη Σκόπελο και μοιράζεται υλικό με το κοινό της.
Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά, στιγμιότυπα από τη ζωή της.
Στον προσωπικό της λογαριασμό τις τελευταίες ημέρες, θα δει κανείς αρκετές φωτογραφίες, τόσο από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, όσο και από τις εμφανίσεις της στη σκηνή.
Αυτή τη φορά, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών, που τη δείχνουν να ξαπλώνει στην άκρη μιας πισίνας, ενώ πίσω της φαίνεται το γαλάζιο της θάλασσας.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, γράφει: «Όποτε νιώθω μπλε, ξεκινώ να αναπνέω ξανά».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.