Lizzo: Η χορεύτρια που κατηγορήθηκε μαζί της, τώρα προσεύχεται - «Ο Θεός σε αγαπά ό,τι κι αν κάνεις»

Lizzo: Η χορεύτρια που κατηγορήθηκε μαζί της, τώρα προσεύχεται - «Ο Θεός σε αγαπά ό,τι κι αν κάνεις»

Kατηγορείται ότι μιλούσε προσβλητικά στις χορεύτριες, οι οποίες είχαν προγαμιαίες σχέσεις, ενώ άνοιγε συχνά συζητήσεις γύρω από το σεξ και τον αυνανισμό - Προσπαθούσε να τις πείσει να γίνουν Χριστιανές

lizzo
Η Lizzo, καθώς και η υπεύθυνη της ομάδας των χορευτριών της κατηγορήθηκαν από τρεις γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση, εξευτελισμό και δημιουργία αντίξοων εργασιακών συνθηκών.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως σύμφωνα με τις αγωγές, που κατέθεσαν οι γυναίκες, η Lizzo και η Σερλίν Κουίγκλι «προσκαλούσαν τα μέλη του καστ να αγγίζουν εναλλάξ τους γυμνούς performers, μέσα σε ένα στριπ κλαμπ. Φέρεται πως οι χορεύτριες εξαναγκάζονταν να πιάνουν δονητές που εκτοξεύονταν από τους κόλπους των εργαζομένων στο στριπ κλαμπ και να τρώνε μπανάνες που προεξείχαν επίσης από τους κόλπους άλλων γυναικών».



Πιο αναλυτικά, οι χορεύτριες ισχυρίζονται ότι σε κάποιο ταξίδι τους για live εμφάνιση στο Άμστερνταμ τον Φεβρουάριο του 2023, η Lizzo τις προσκάλεσε σε βραδινή έξοδο στην πόλη και κατέληξαν στη δημοφιλή περιοχή Red Light.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει καμία δήλωση μέχρι στιγμής, από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια που κατά τα άλλα προασπίζεται ένθερμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και «ηγείται» άτυπα του body positivity κινήματος στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Από τη μεριά της ωστόσο, η αρχηγός της χορευτικής της ομάδας, Σερλίν Κουίγκλι έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία εξέφρασε την αγάπη της για τον Θεό και τόνισε πως «εκείνος την αγαπά, ό,τι κι αν κάνει».

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο, ως υπενθύμιση της αγάπης του Θεού και της σημασίας της συγχώρεσης. «Ήθελα απλώς να πω ότι ο Θεός είναι τόσο, τόσο καλός. Ο Θεός σε αγαπάει τόσο, τόσο, τόσο, τόσο, τόσο, τόσο πολύ, ανεξάρτητα από το τι περνάς. Σε αγαπά, ό,τι κι αν κάνεις. Ακόμα κι αν δεν τον αγαπάς, σε αγαπάει. Δόξα στον Θεό», λέει αρχικά το βίντεο.

Κλείσιμο

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Ήθελα απλώς να σου υπενθυμίσω ότι έτσι είναι η αγάπη. Είναι η αλήθεια, είναι το φως, είναι ο πρώτος και ο τελευταίος κι όλα λειτουργούν σωστά για εκείνους που καλούνται να εκπληρώσουν τον σκοπό του. Νιώθω τόσο ευλογημένη, τόσο ευγνώμων, γεμάτη χαρά».

Σε δήλωση που είχε κάνει η Κουίγκλι στις 30 Ιουλίου, μετά το τέλος της περιοδείας της με τη Lizzo στην Ιαπωνία, είχε πει: «Πέρασα καταπληκτικά σε μια περιοδεία με υπέροχους ανθρώπους. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι σπίτι και ξεκουράζομαι με την οικογένειά μου και τον σκύλο μου, μετά από μια τέτοια εμπειρία».

Η μήνυση, που κατατέθηκε την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέρει ότι η Κουίγκλι «βρίσκονταν σε κάθε ευκαιρία εκεί για να μιλήσει στις χορεύτριες και στον οποιονδήποτε άλλο, για τη θρησκεία της και να τον πείσει, ανεξάρτητα από διαμαρτυρίες». Επιπλέον, κατηγορείται ότι μιλούσε άσχημα και προσβλητικά σε χορεύτριες, οι οποίες είχαν προγαμιαίες σχέσεις, ενώ άνοιγε συχνά συζητήσεις γύρω από το σεξ και τον αυνανισμό, φέρνοντας τους πάντες σε δύσκολη θέση.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Αφού δεν φύγαμε από εκεί με χολέρα τυχεροί είμαστε», λέει συνοδός παιδιού ΑμέΑ στην κατασκήνωση της Μπούκας

Οι νέες κατηγορίες κατά του Τραμπ που «πυροδότησε με ψέματα την εισβολή στο Καπιτώλιο» - Τι ποινές αντιμετωπίζει

Ζήσαμε τον θερμότερο Ιούλιο της τελευταίας 14ετίας στην κεντρική και νότια Ελλάδα - Τα στοιχεία για την Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης