Μια φωτογραφία από το παρελθόν, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους της η Ελένη Ράντου.
Η Ελένη Ράντου είναι μητέρα μιας κόρης, από τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέττα, ασχολείται με τη ζωγραφική, κάτι για το οποίο είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της από μικρή ηλικία, και έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της όνομα στον καλλιτεχνικό κόσμο διοργανώνοντας τις δικές της εκθέσεις ζωγραφικής.
Στην αυθόρμητη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Ράντου στον λογαριασμό της στο Facebook, η ηθοποιός είναι μαζί με την κόρη της, πιθανώς σε κάποια δημόσια εκδήλωση, και είναι ιδιαίτερα χαμογελαστές και χαρούμενες.
«Περσινά χαμόγελα» έγραψε η Ελένη Ράντου στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή