Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα: Ποτέ μη λες ποτέ στο αν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision

Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα: Ποτέ μη λες ποτέ στο αν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision

O νεαρός σχολίασε και τη χαμηλή βαθμολογία που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο

vernikos-4532423
Ο 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια τη Σουηδία, ενώ η Ελλάδα αποκλείστηκε στον δεύτερο ημιτελικό.

Πριν από λίγες ώρες ο 16χρονος τραγουδιστής Victor Vernicos που διαγωνίστηκε με το τραγούδι «What They Say» επέστρεψε στην Αθήνα κι έκανε κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, τα άτομα που βρισκόντουσαν δίπλα στον Victor Vernico, επιχείρησαν να απαντήσουν κι αυτά, προσπαθώντας να μην έρθει σε δύσκολη θέση ο νεαρός. Στο βίντεο ακούγεται χαρακτηριστικά ένας άντρας να φωνάζει «Cut, Cut», ζητώντας από τις κάμερες να σταματήσουν να γράφουν όταν γίνεται ερώτηση στον τραγουδιστή για το αν φυγαδεύτηκε, μετά την εμφάνισή του στον ημιτελικό. Ο ίδιος άντρας ακούγεται να λέει εκνευρισμένος πως κανένας δεν φυγαδεύτηκε.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csmmdb1rv1d5)

«Σίγουρα δεν πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να πάμε τελικό, αλλά κάποιες φορές άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Στενoχωρήθηκα λίγο που δεν περάσαμε, αλλά όχι για πολύ. Ήταν τέλεια η εμπειρία της Eurovision, έμαθα πολλά πράγματα, γνώρισα πολλούς καλλιτέχνες. Ποια αρνητικά σχόλια; Δεν έχω διαβάσει κάτι, τα άτομα που τα γράφουν δεν τα ξέρω, δεν έχω διαβάσει Χριστό», είπε αρχικά ο Victor Vernicos σε πλάνα που έδειξε η εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα».

Στη συνέχεια ο νεαρός τραγουδιστής είπε: «Το 4άρι της ελληνικής επιτροπής στην Κύπρο δεν έχει να κάνει με μένα. Δε σχετίζομαι καθόλου με αυτό. Εγώ τα έδωσα όλα στη σκηνή, ήμουν λίγο αγχωμένος στην αρχή, μετά ήμουν καλά. Τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Never say never (Ποτέ μη λες ποτέ) στο αν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision».


Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ειδήσεις σήμερα

Εκλογές στην Τουρκία: Σε δεύτερο γύρο θα αναδειχθεί ο πρόεδρος - Στο 49,42% ο Ερντογάν, στο 44,88% ο Κιλιτσντάρογλου

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο - Δείτε βίντεο

Η Βίκυ Κάβουρα αγκαλιά με τον Γιώργο Τζαβέλλα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης