Μαρίνα Ασλάνογλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Έπεσα από τα σύννεφα, τον αγαπώ πολύ»

Μαρίνα Ασλάνογλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Έπεσα από τα σύννεφα, τον αγαπώ πολύ»

«Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα εξαιρετικό παιδί» είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

aslanoglou_georgoulis9
Με αφορμή την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη με την κατηγορία του βιασμού, άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου που γνωρίζουν τον ηθοποιό και πρώην πλέον  ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζουν την έκπληξή τους για όσα ακούγονται εις βάρος του.

Μετά τις δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή, του Μάνου Γαβρά και της Δανάη Μπάρκα, το δικό της σχόλιο άφησε και η Μελίνα Ασλάνογλου, μιλώντας στο «Πρωινό μας».

Η ηθοποιός αιφνιδιάστηκε από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης και μίλησε με πολύ καλά λόγια για εκείνον, τονίζοντας πως από τη δική της εμπειρία, έχει μόνο καλά λόγια να πει. Ανέφερε δε, πως θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του. 

«Δεν είμαι απόλυτα ενημερωμένη για το τι έχει γίνει. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Θα προσπαθήσω να δω τι έχει συμβεί. Τον Αλέξη τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα εξαιρετικό παιδί, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, όσο τον γνώρισα εγώ, με τρομερό ήθος και ποιότητα ψυχής, με ωραία σκέψη και άποψη. Τώρα δε ξέρω τι να πω. Όταν το διάβασα, έπεσα από τα σύννεφα πάρα πολύ. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο ξαφνιάστηκα πολύ, πάρα πολύ. Από όσο τον ξέρω, είναι ένα παιδί που δεν πειράζει άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του γιατί τον αγαπώ πολύ τον Αλέξη» δήλωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0kadn2n415)

Οι δηλώσεις Μπάρκα
Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν τα όσα έχουν ακουστεί για τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή, είναι και η Δανάη Μπάρκα, με την οποία τους συνδέει μία στενή σχέση από το παρελθόν. Η παρουσιάστρια ήρθε σε δύσκολη θέση στον αέρα του «Πάμε Δανάη!» αφού προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει».

Δείτε το βίντεο
Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Η θέση μου είναι λεπτότερη όλων»
Κλείσιμο


«Υπάρχει μία καταγγελία, υπάρχουν φήμες για πολλά πράγματα. Η δική μας θέση όπως έχουμε ξαναπεί, και δεν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις και πριν βγουν οι αποφάσεις, αντί να προάγουμε τη βία και την κακοποίηση σε ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη κακοποιητές στον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι να κατευνάζουμε τα πνεύματα και να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να μιλήσει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε. Το ξαναλέω» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα και τέλος, επισήμανε: «Είναι λεπτό το ζήτημα, και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά και η δική μου λεπτότερη από όλων».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ELLI POUPOULIDOU


Ειδήσεις σήμερα:

Ακρόπολη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 17χρονο που μαχαίρωσε τον 18χρονο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή σε εμπορικό κέντρο - Τραυματίστηκε και αστυνομικός

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν δουλεύουμε μόνο στο ευρωκοινοβούλιο, συνάπτουμε και σχέσεις» - Η τελευταία συνέντευξη πριν τις αποκαλύψεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης