Τομ Σάιζμορ: Δείτε φωτογραφία από την τελευταία του δημόσια εμφάνιση

Τομ Σάιζμορ: Δείτε φωτογραφία από την τελευταία του δημόσια εμφάνιση

Ο ηθοποιός είχε φωτογραφηθεί λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατό του, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του

sizemore_mak
Ο Τομ Σάιζμορ απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών, μετά από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του, Τσαρλς Λάγκο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του στο νοσοκομείο St. Joseph's Burbank.

Η τελευταία επίσημη δημόσια εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού, ήταν στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Bermuda Island» στις 20 Ιανουαρίου 2023, στο Fine Arts Theatre στο Beverly Hills. Λίγο περισσότερο από έναν μήνα αργότερα, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από εγκεφαλικό ανεύρυσμα που υπέστη στο σπίτι του στις 18 Φεβρουαρίου.

Δείτε τη φωτογραφία
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η οικογένεια του Σάιζμορ πήρε τελικά τη δύσκολη απόφαση, να του αφαιρέσει την υποστήριξη ζωής. Έφυγε από τη ζωή περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Πολ και των δίδυμων γιων του, οι οποίοι ήταν στο πλευρό του, τις τελευταίες του στιγμές.

Κλείσιμο
Ο Τομ Σάιζμορ ήταν μια αγαπημένη φιγούρα στο Χόλιγουντ, με καριέρα που διήρκεσε πάνω από τρεις δεκαετίες. Έγινε γνωστός για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1990 με τον ρόλο του που έκανε θραύση στην ταινία του Όλιβερ Στόουν "Born on the Fourth of July". Ο Σάιζμορ συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε πολλές εμβληματικές ταινίες, όπως το "Heat", το "Saving Private Ryan" και το "Black Hawk Down".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης