Όπως γνωστοποιήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» δύο πρώην παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα η μία… είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη, που έχει συζητηθεί όσο κανείς φέτος για το ειδύλλιο με την επίσης δεσμευμένη Καρολία Καλύβα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq1xdwpcknmh)
Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία θα μπει στο Survivor All Star, παρά το γεγονός ότι μετά το περιστατικό της Καρολίνας με τον σύντροφό της, Μάριο, η ίδια σκεφτόταν να κάνει πίσω και να μην ταξιδέψει στην Καραϊβική.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελευθερία Ελευθερίου θα εμφανιστεί στον Άγιο Δομίνικο μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την ερχόμενη Δευτέρα.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;