Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο «Zach Sang Show» ο Τόμλινσον αποκάλυψε ότι αυτός και ο πρώην συνάδελφός του στους One Direction δεν έχουν καμία επαφή από τότε που διαλύθηκε το συγκρότημα πριν από σχεδόν 7 χρόνια.
Όταν ρωτήθηκε αν ήταν ακόμα φίλος με τον Μαλίκ, ο Τόμλινσον είπε: «Θα έπρεπε να τον ρωτήσετε. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι είπα, όταν μου έκανες μια παρόμοια ερώτηση [την προηγούμενη φορά]... Πιστεύω ότι είπα ότι δεν νομίζω ότι είμαι αρκετά ώριμος για να ξεπεράσω αυτό που με απογοήτευσε σε αυτή τη σχέση».
«Δεν ξέρω αν είμαι αρκετά ώριμος τώρα, αλλά σίγουρα είμαι πιο κοντά στο να τα ξεπεράσω όλα αυτά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.
Το 2015, οι δυο τους είχαν μια έντονη διαμάχη στο Twitter μετά την αποχώρηση του Μαλίκ από τους One Direction.
Αν και ο Τόμλινσον ισχυρίζεται ότι «προσπάθησα να έρθω σε επαφή» με τον Μαλίκ, οι δυο τους φαίνεται ότι δεν έχουν μιλήσει από τότε που έγινε δημόσιος καβγάς.
«Υπήρξαν πολλές φορές τα τελευταία δύο χρόνια που τον σκέφτηκα και ελπίζω ότι είναι καλά» συνέχισε ο Λουί.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.