Ράιαν Ρέινολντς - Μπλέικ Λάιβλι: Περιμένουν το τέταρτο παιδί τους

Ράιαν Ρέινολντς - Μπλέικ Λάιβλι: Περιμένουν το τέταρτο παιδί τους

Η ηθοποιός ξάφνιασε ευχάριστα το κοινό της, καθώς εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - Μέχρι στιγμής κρατούσαν την εγκυμοσύνη της «μυστικό»

lively-reynolds
Το τέταρτο παιδί της με τον Ράιαν Ρέινολντς περιμένει η Μπλέικ Λάιβλι.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο 10ο Ετήσιο Συνέδριο της Forbes σχετικά με την ενδυνάμωση των γυναικών, στη Νέα Υόρκη, με τη φουσκωμένη της κοιλιά να αποκαλύπτει την προχωρημένη της εγκυμοσύνη.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν γνώριζε το ευχάριστο γεγονός, καθώς το ζευγάρι φρόντισε να το κρατήσει μακριά από τα social media και τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, το κοινό της απόρησε, καθώς τον Αύγουστο η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, όπου πόζαρε με λευκό μπικίνι και η κοιλιά της ήταν ακόμα επίπεδη. Πιθανότατα, το στιγμιότυπο είχε τραβηχτεί πολύ καιρό νωρίτερα.

Κλείσιμο

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς έχουν τρία παιδιά, τον 7 χρονών Τζέιμς, την 5χρονη Ινέζ και τη μόλις δύο ετών, Μπέτι.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2012 και υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί δύο χρόνια αργότερα.

Σε συνέντευξή του στο «Details» τον προηγούμενο χρόνο, ο Ρέινολντς είχε δηλώσει πως ο ίδιος και η σύζυγός του προέρχονται και οι δύο από μεγάλες οικογένειες και έτσι, θέλουν να αποκτήσουν κι οι ίδιοι πολλά παιδιά.

«Θα θέλαμε να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι τρελό, αλλά νομίζω πως αυτό θα μας κάνει πολύ χαρούμενους».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

«Νταής» Κρητικός ξυλοκόπησε σύζυγο, τρία ανήλικα παιδιά και 2 γείτονες

Ο Snik δέχθηκε επίθεση σε εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Οι παραξενιές του βασιλιά Καρόλου: Από τα σιδερωμένα κορδόνια μέχρι το ειδικό χαρτί τουαλέτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης