Ράιαν Ρέινολντς: Πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κρύβεται η σύζυγός του, Μπλέικ Λάιβλι

Ράιαν Ρέινολντς: Πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κρύβεται η σύζυγός του, Μπλέικ Λάιβλι

Ο ηθοποιός εξήγησε πως η Μπλέικ Λάιβλι έχει συμβάλλει σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όμως η κινηματογραφική βιομηχανία δεν αναγνωρίζει το ταλέντο της,  επειδή είναι γυναίκα

ryan_blake
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ράιαν Ρέινολντς παραδέχτηκε πως πίσω από πολλές επιτυχίες του στην κινηματογραφική βιομηχανία κρύβεται η σύζυγός του και ηθοποιός, Μπλέικ Λάιβλι.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε στο SiriusXM με αφορμή την κυκλοφορία της νεάς του ταινίας «Free Guy», στην οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο και η σύζυγός του.

«Η Μπλέικ είναι ένα πολύ ταλαντούχο, ξεχωριστό είδος ανθρώπου και τα καταφέρνει εκπληκτικά στην βιομηχανία, στην οποία εργαζόμαστε», ανέφερε ο Ράιαν Ρέινολντς.



Μάλιστα, εξήγησε πως πολλές διάσημες ταινίες του, όπως το Deadpool γνώρισαν τόσο μεγάλη επιτυχία εξαιτίας των προσθηκών, που έκανε η ηθοποιός και τελικά, τις απογείωσε. «Με βοήθησε τόσο πολύ στο Deadpool. Πολλές φορές, όταν συμμετέχω σε κάποια ταινία, γράφω επίσης μερικές λεπτομέρειες στο σενάριο της. Είναι σαν μηχανισμός επιβίωσης για εμένα, με βοηθάει να μπω στον ρόλο. Άλλες φορές παίρνω τα εύσημα γι' αυτό και μερικές όχι», εξήγησε.

Κλείσιμο


Ύστερα πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα, που όλοι νομίζουν πως έχω κάνει εγώ, αλλά στην πραγματικότητα τα έχει κάνει η Μπλέικ. Έμπαινε στο δωμάτιο, έπιανε το πληκτρολόγιο και λίγη ώρα μετά με ρωτούσε: "Τι λες γι' αυτό;". Και ξέρετε, όσα έγραφε ήταν απίστευτα».

Με αφορμή το «συγγραφικό ταλέντο» της αγαπημένης του, ο Ράιαν Ρέινολντς αναφέρθηκε στον σεξισμό, που επικρατεί στην κινηματογραφική βιομηχανία. Συγκεκριμένα, εξήγησε πως πλέον δεν εκτιμώνται ιδιαίτερα οι ικανότητες μίας γυναίκας στον χώρο. «Υπάρχει ένας εγγενής σεξισμός στην επιχείρηση. Θα το πω πολλές φορές μήπως και γίνει κατανοητό. Η Μπλέικ το έγραψε, όχι εγώ. Και οφείλουν να το επιβραβεύσουν αυτό», κατέληξε.






Ειδήσεις σήμερα:

Στις φλόγες για έβδομη μέρα η Εύβοια: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Γούβες και Αρτεμίσιο - Κάτοικοι έσωσαν τα χωριά

Μπαρτσελόνα: «Θυσία» ο Μέσι - Γιατί δεν τον κράτησαν οι Καταλανοί - Τα σενάρια για το μέλλον του και η Παρί

Πύρινος εφιάλτης: «Είναι η κλιματική αλλαγή, ηλίθιε!»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης