Τάκης Καραγκούνιας για Άρη Σοϊλέδη: «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, με έλεγε μπατίρη»
«Δεχόμουν συνέχεια μπούλινγκ, η συμπεριφορά του ήταν απαξιωτική και υποτιμητική», είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης - Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Ο πρώην παίκτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επίθεση την οποία είχε δεχτεί από τον Γιώργο Κατσαούνη.
«Κάποια πράγματα είναι περασμένα, αλλά ξεχασμένα ποτέ. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Έδειξε κακία προς το πρόσωπό μου, εκφράστηκε με πολύ σκληρές εκφράσεις off camera και με έχει απειλήσει. Δεχόμουν συνέχεια μπούλινγκ, η συμπεριφορά του ήταν απαξιωτική, υποτιμητική.
Έχω ακούσει "άντε να μείνεις άλλη μία βδομάδα να πάρεις μερικά χρήματα για το σπίτι σου μπατίρη, κακομοίρη", ότι δεν με ξέρει κανένας και όταν βγω έξω θα δω τι θα πάθω. Τα έχουν ακούσει όλοι, αλλά δεν έχει κανείς το θάρρος να μιλήσει. Γιατί να δώσω το χέρι μου σε κάποιον που με έχει μισήσει; Έχει προσβάλλει εμένα, την οικογένειά μου. Έξω δεν θα μου έδινε το χέρι, θα απαξίωνε να με κοιτάξει. Αυτός είναι ο Άρης Σοϊλέδης», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.
Αναφορικά με την επίθεση που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Κατσαούνη, για την οποία ο δεύτερος αποκλείστηκε από το παιχνίδι, είπε: «Κοιμόμουν και ήρθε και μου έκανε επίθεση, με γροθιές και κλωτσιές».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.