Γιώργος Κιμούλης: Κατέθεσε αγωγή κατά του ΣΕΗ, μετά τη διαγραφή του

Γιώργος Κιμούλης: Κατέθεσε αγωγή κατά του ΣΕΗ, μετά τη διαγραφή του

Ο ηθοποιός ζήτησε να ακυρωθεί η διαγραφή του από το ΣΕΗ και ζήτησε ένα ποσό ως αποζημίωση για ηθική βλάβη - Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του, Βασίλης Καπερνάρος 

κιμουλης
Αγωγή εναντίον του ΣΕΗ κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης και ζήτησε την ακύρωση της διαγραφής του.

Ο ηθοποιός ζήτησε επίσης, χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη και τη ζημιογόνο επίδραση που είχε στο πρόσωπό του και το όνομά του η διαγραφή από το Σωματείο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε: «Τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε διανβομή στο ΜΜΕ την αγωγή για ακύρωση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ για να αποδείξουμε το αληθές των ισχυρισμών μας, χωρίς υπεκφυγές. Ζητάμε αποζημίωση για την ηθική βλάβη και τη ζημιογόνο επίδραση, που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckvn191xarzt)

Όσο για τα ποσά της αποζημίωσης που ζητάει: «Τα ποσά είναι σχετικά. Ανάλογα με το πώς πλήττεται η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του άλλου, αυτά είναι εγκλήματα κατά της προσωπικότητάς του. Δεν θυμάμαι το ποσό που ζητάμε, αλλά είναι υψηλό».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες, θα γίνει μια συνάντηση των νομικώξν εκπροσώπων και των δύο πλευρών για να βρεθεί μια λύση.

«Είμαστε στο στάδιο που την Πέμπτη θα παρεβρεθούμε στον διαμεσολαβητή κι εκεί θα γίνει απόπειρα συμβιβασμού, μακάρι να μην είναι άκαρπη. Η ικανοποίηση έγκειται στον καθένα, όταν βλέπει ότι πιάνει τόπο αυτό, για το οποίο θεωρεί θιγμένο τον εαυτό του ή προσβληθέντα και αδικημένο», δήλωσε ο κύριος Καπερνάρος.




Ειδήσεις σήμερα:

Ανοίγουν οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία σε 31 επαγγελματικές σχολές μαθητείας

Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών με επιδότηση έως 710 ευρώ: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα, μέχρι πότε πρέπει να γίνουν οι αγορές

Ισπανία: Πρόστιμο 750 ευρώ για όποιον κάνει την ανάγκη του μέσα στη θάλασσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης