Άμπερ Χερντ: Μετά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ, λέει πως «έχασε το δικαίωμά της να μιλάει ελεύθερα και ανοιχτά»

Άμπερ Χερντ: Μετά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ, λέει πως «έχασε το δικαίωμά της να μιλάει ελεύθερα και ανοιχτά»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στο Instagram, μετά τη νίκη του Ντεπ στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη

25758037
Μετά την ήττα της Άμπερ Χερντ στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ, η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση, για να εκφράσει την απογοήτευσή της από την απόφαση του δικαστηρίου που δικαιώνει τον πρώην σύζυγό της.

Οι ένορκοι δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε στο δικαστήριο η Χερντ, αλλά ούτε και... πείστηκαν από τις «ερμηνείες» της στο εδώλιο. Η απόφαση των ενόρκων χαρακτηρίζει «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της».

Αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, το 7μελές το σώμα των ενόρκων κατέληξε πως η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην συζύγου της.  Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Μετά την ήττα της λοιπόν, η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία αναφέρει:

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου.

Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

Δείτε την ανάρτησή της:

heard



Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα κατά Άγκυρας και από το Βερολίνο: «Δεν γίνεται ανεκτή η αμφισβήτηση της ακεραιότητας της Ελλάδας»

Τα Amber Alerts έρχονται στο Instagram

Κάσια Γκαλάνιο: Νεκρή βρέθηκε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης