Πιο συγκεκριμένα, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It», όπου και είπε αρχικά:
«Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες αντικειμενικά με την καθημερινότητα. Έχω συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς, βγαίνεις έξω και γίνεται πανικός με email, τηλέφωνα, ραντεβού, λογαριασμούς, υποχρεώσεις το ένα το άλλο. Ξαφνικά σου φαίνεται όλο αυτό πολύ ξένο. Είναι λίγο περίεργο, δεν το περίμενα. Όταν προβάλλεσαι, σχολιάζεσαι και αναλόγως, δεν γίνεται όλοι να σε αγαπάνε».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckepy5e4c6up)
«Διαπιστώνεις πάρα πολύ έντονα ότι σημασία έχουν μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις, μέσα στο Survivor καταφέρνεις να είσαι ευτυχισμένος – ακόμη και αν δεν έχεις να φας ή κρυώνεις – επειδή έχεις δυο τρία άτομα τα οποία ένιωθα ότι με αγαπούσαν και τους αγαπούσα. Είναι πολύ σημαντικό. Αναφέρομαι στον Απόστολο και τον Άρη αλλά και στην Μυριέλλα και τον Λάμπρο στην αρχή του παιχνιδιού. Δεν πίστευα ότι θα φτάσω τους 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο» , επισήμανε στη συνέχεια.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckepda2em3k1)
Σχετικά με τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου είπε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν θέλω να πάρω θέση σε όλο αυτό. Η σχέση Βρισηίδας με Μαρτίκα είναι αστείο από μόνο του. Νομίζω ότι έχει καταλάβει και κόσμος».
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.