Για τη γέννηση του γιου του μίλησε για πρώτη φορά οΠάνος Ιωαννίδης.
Ο γνωστός σεφ και κριτής του διαγωνισμού μαγειρικήςMasterChef μίλησε για την προσωπική του ζωή στην κάμερα του «Πρωινού», που τον συνάντησε έξω από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν ταξιδέψει για την Ιταλία.
«Είμαι περισσότερο άυπνος, ειδικά σήμερα που πετάμε. Ο μπέμπης είναι μια χαρά, όλα κομπλέ, όλα τέλεια. Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είναι φοβερή εμπειρία», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck1xjg4316xd)
Όσο για το πώς κατάφερε να προστατέψει την προσωπική του ζωή και να μη βγουν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τον γιο του, ο Πάνος Ιωαννίδης εξήγησε ότι δεν ήταν κάτι δύσκολο. Μίλησε απλά με όσους έκρινε εκείνος ότι ήταν απαραίτητο.
«Δεν το προσπάθησα πολύ, το είπα εκεί που έπρεπε να το πω. Το είπα μόνο σε συγγενείς, πώς τα κατάφερα; Δεν θέλει προσπάθεια. Αυτά τα πράγματα έρχονται», εξήγησε ο σεφ.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.