Σπύρος Νικολαΐδης: Το μόντελινγκ, η υποκριτική, η κατάθλιψη και το «όχι» στο «Bachelor»

Σπύρος Νικολαΐδης: Το μόντελινγκ, η υποκριτική, η κατάθλιψη και το «όχι» στο «Bachelor»

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη «Γη της ελιάς» ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του και μίλησε για όλα όσα έχει ζήσει και τον έχουν απασχολήσει

Spyros_Nikolaidis
Ο Σπύρος Νικολαΐδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο28χρονος ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στη «Γη της ελιάς» μίλησε για τη ζωή του, τις σπουδές του στις Σέρρες, το μόντελινγκ, τον πρωταθλητισμό στο kick boxing, αλλά και την υποκριτική.

«Έφυγα για σπουδές στις Σέρρες στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στα 15 μου άρχισα το μόντελινγκ, πληρωνόμουν, έκανα παράλληλα κι άλλες δουλειές, σερβιτόρος, μπάρμαν, υποδοχή. Παράλληλα, με τις σπουδές μου άρχισα τη διαφημιστική μου εταιρεία. Kick Boxing άρχισα πιο ενεργά στα 16 μου, έχω δύο πανευρωπαϊκούς τίτλους και 6 φορές πρώτος στην Ελλάδα. Πήγαινα κρυφά από τους γονείς μου. Η μαμά μου δεν ήθελε καθόλου. Έχω πάρει μέρος και σε καλλιστεία», είπε ο Σπύρος Νικολαΐδης μιλώντας για τη διαδρομή του.

«Είμαι ένας άνθρωπος που παλεύει συνέχεια με τον χρόνο. Σιχαίνομαι που το ανθρώπινο σώμα έχει ανάγκη για ύπνο», είπε ο ηθοποιός απαντώντας στην ερώτηση για το πώς τα προλαβαίνει όλα.

Σπύρος Νικολαΐδης: Το kick boxing, οι επιχειρήσεις και το μόντελινγκ


Η μάχη με την κατάθλιψη
Στη συνέχεια, ο Σπύρος Νικολαΐδης αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και τη σκληρή απόφαση που πήρε να τα αφήσει όλα πίσω του και να ταξιδέψει στην Αμερική για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει ηθοποιός.

«Με βοήθησε το μόντελινγκ να βγάλω χρήματα αλλά και στο να κάνω κάποιες γνωριμίες στον χώρο της υποκριτικής. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου… Στην Αμερική πήγα για να σπουδάσω ηθοποιός. Ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής μου, που είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Περνούσα μία βαριά κατάθλιψη, πήγαινα σε θεραπείες, ζούσα μία ζωή που δεν ήθελα και κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι κι είπα δεν αντέχω. Ήταν και μια φάση, που ήμουν στο τέλος και μια σχέσης πολύ ψυχοφθόρας για εμένα. Είχα μπει στις επιχειρήσεις, δούλευα για να τα συντηρώ όλα αυτά, ενώ το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Κι έτσι τα παράτησα όλα, πούλησα και το αυτοκίνητό μου κι έφυγα για την Αμερική. Είπα να πάω για ένα μήνα κι έμεινα 2 χρόνια. Στους γονείς μου το ανακοίνωσα αφού είχα κλείσει το ταξίδι. Δεν με άφηναν στην αρχή. Έμενα σε φθηνά Hotel, είχα συγκατοίκους πάντα, δε γίνεται διαφορετικά. Γράφτηκα σε τρείς σχολές υποκριτικής. Η περίοδος που έμεινα στην Αμερική ήταν η καλύτερη της ζωής μου. Γύρισα στην Ελλάδα γιατί είχαμε κάποια οικογενειακά θέματα και παράλληλα έσκασε και ο κορωνοϊός. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά. Είχαν κλείσει όλα. Αν δεν είχα τις φωτογραφήσεις δεν θα μπορούσα να επιβιώσω στην Αμερική, έκανα τα πάντα, ακόμα και το βοηθό σε μετακομίσεις», εξομολογήθηκε.

Σπύρος Νικολαΐδης: Πώς ήρθε στη ζωή του η υποκριτική;


Μιλώντας για τον ρόλο του στη «Γη της ελιάς» εξομολογήθηκε πως ντρεπόταν πολύ όταν έμαθε πως θα είναι ζευγάρι με την Άντζελα Γκερέκου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjllwe76p4y1)

Το φλερτ με σειρά του Netflix και το όχι στο Bachelor
«Στο Λος Άντζελες έκλεισα μία πολύ καλή δουλειά, μια ισπανική σειρά για το Netflix, αλλά δεν μπορώ να πω ποια γιατί έχουν αναβληθεί τα γυρίσματα λόγω κορωνοϊού και θα χρειαστεί να ξαναπάω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Τέλος αποκάλυψε και γιατί είπε όχι στο «Bachelor»: «Αγαπάω πολύ το γυναικείο φύλο και θεωρώ ότι δεν θα μου ταίριαζε γι΄αυτό τον λόγο. Δεν θα ήθελα να βάλω 20 γυναίκες μπροστά μου και να τις συγκρίνω», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjllunqf99eh)

Τέλος, εξήγησε γιατί τον ενθουσιάζει ο χαρακτήρας του ήρωα που υποδύεται στη σειρά «Γη της Ελιάς». «Μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος, είναι αυτό που κυνηγούσα στην Αμερική, είναι πολύ ερωτικός, εγκληματικό μυαλό, ανήθικος».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjlle9fehqsp)

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Σοκ από τον ενεργειακό πόλεμο και τις πυρηνικές απειλές του Πούτιν


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα


Καιρός: Χαλάει από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια - Πού θα βρέχει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης