Survivor: Εκτός εαυτού ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τους συμπαίκτες του - «Τι τους έχω φταίξει»

Survivor: Εκτός εαυτού ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τους συμπαίκτες του - «Τι τους έχω φταίξει»

«Αγάπη τους έδωσα, τους έκανα μασάζ, τους έκανα μαλλιά, τους τραγουδάω, τους μαγειρεύω, γιατί τόση κακία απέναντί μου;» ανέφερε ο παίκτης της μπλε ομάδας - Δείτε το σχετικό βίντεο

emmanouil-survivor
Οι τόνοι στο Survivor έχουν ανέβει αρκετά και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρίσκεται στο επίκεντρο των εντάσεων, με βασικούς αντιπάλους του, τους συμπαίκτες του.

Υπενθυμίζεται, ότι αφού η μπλε ομάδα έχασε τον αγώνα για την πρώτη ασυλία, όλοι οι παίκτες ανέδειξαν τον 37χρονο makeup artist, ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την  εβδομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να αντιδράσει μετά το συμβούλιο του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας και λίγο πριν το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, ο ίδιος είπε στην κάμερα του ριάλιτι:

«Ξεκινά άλλη μία μέρα στο Survivor σήμερα, όπου χθες με ψήφισαν όλοι και οι οχτώ παμψηφεί. Πόσο σίγουρος ήμουν Θεέ μου πραγματικά, ήρθα για να αφήσω ιστορία και να κάνω τη δική μου σχολή στο ελληνικό Survivor. Πραγματικά πεινάω, είμαι βρώμικος, δεν έχω το σκυλάκι μου, την κορούλα μου, δεν έχω τη μαμάκα μου, δεν έχω τους φίλους μου, το κινητό μου, το κρεβάτι μου. Μου λείπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και είμαι στη ζούγκλα και κοιτάω τα δέντρα και λέω “ρε φίλε τι τους έχω φταίξει;”.

Αγάπη τους έδωσα, τους έκανα μασάζ, τους έκανα μαλλιά, τους τραγουδάω, τους μαγειρεύω. Τόση κακία απέναντί μου; Ναι φιλέ, υπάρχει κακία και ζήλια απέναντί μου, γιατί τους ξεβράκωσα πάρα πολλές φορές στα ψέματα που λένε και στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και σε εμένα, αλλά δεν γουσταρω με τίποτα να συμβιώνω με αυτούς τους ανθρώπους».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj7j1yjxtmeh)


Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλικές εκλογές: Νίκη Μακρόν στον α' γύρο με 27,6% έναντι 23,4% της Λεπέν


Γιάννης Λεβεντάκης: Ο λουλουδοπόλεμος στον Μαζωνάκη


Ρούλα Πισπιρίγκου: Μόνιτορ, επεισόδια και αναισθητικά στο στόχαστρο των ερευνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης