Χαμός στο Survivor και την κόκκινη ομάδα. Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άρης Σοϊλέδης είναι κυριολεκτικά στα μαχαίρια και ο καθένας έχει φτιάξει το δικό του στρατόπεδο. Πιο συγκεκειρμένα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο μισθοφόρος του Survivor ήρθε πιο κοντά με την Κάτια Ταραμπάνκο ενώ ο ποδοσφαιριστής μαζί με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβγαλαν το φτυάρι για τον συμπαίκτη τους.
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε για τον συμπαίκτη της: «Ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ περίεργος, ο οποίος γενικά παρεξηγείτε πάρα πολύ εύκολα και είναι φωνακλάς. Επειδή πλέον δεν μπορώ να τσαντίζομαι ούτε να κάθομαι να τσακώνομαι ή να του απαντάω οτιδήποτε. Απλά τον αντιμετωπίζω σαν μια καρικατούρα και προσπαθώ να γελάω με όλα αυτά που κάνει. Αυτό».
Από την πλευρά του ο Άρης Σοϊλέδης είπε: «Το αστείο είναι πως όταν συζητάμε και λέμε κάτι, θέλει να πει και αυτός κάτι για να μπει στην κουβέντα ή να το παίξει έξυπνος και όταν καταλαβαίνει ότι εμείς πειραζόμαστε από αυτό που λέει ή έχει πει κάποια κοτσάνα, κάνει αυτό το πράγμα».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.