Τζάρεντ Λέτο: «Μου αρέσουν οι καθηλωτικές εμπειρίες»
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν - Δείτε τι δήλωσε
Ο Τζάρεντ Λέτο εξήγησε πώς προσεγγίζει την υποκριτική κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Τζέιμς Κόρντεν στην εκπομπή του «The Late Late Show with James Corden».
Ο Κόρντεν ανέφερε στον Λέτο πώς φαινόταν να διασκεδάζει με τον ρόλο του Πάολο Γκούτσι στην ταινία «House of Gucci» και ρώτησε τον ηθοποιό-τραγουδιστή αν έχει αλλάξει ποτέ η προσέγγισή του στην υποκριτική. Ο Κόρντεν έδειξε μια φωτογραφία του Λέτο από την ταινία, ο οποίος είναι σχεδόν αγνώριστος ως Πάολο Γκούτσι.
«Μου αρέσει η μεταμόρφωση. Μου αρέσει να βλέπω άλλους ηθοποιούς να μεταμορφώνονται και μου αρέσουν οι καθηλωτικές εμπειρίες. Όχι μόνο με την υποκριτική, αλλά με τη μουσική και με πολλά διαφορετικά πράγματα. Οπότε είναι κάτι που κάνω με συνέπεια» είπε ο Λέτο και περιέγραψε γιατί ο Πάολο Γκούτσι είναι ενδιαφέρων χαρακτήρας,
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.