Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η Βέρνη... ακόμα στέλνει τις τοξικολογικές της Γεωργίας - Πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Η Βέρνη... ακόμα στέλνει τις τοξικολογικές της Γεωργίας - Πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα

Οι τοξικολόγοι του ΑΠΘ θα συντάξουν ενιαίο πόρισμα και θα το στείλουν, πιθανότατα αύριο, στην ανακρίτρια - Οι εξετάσεις που έγιναν στην Ελβετία πρέπει πρώτα να... μεταφραστούν - «Δεν φοβάμαι κάτι» λέει ο άντρας που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι

mpika3
Σε «θρίλερ», το οποίο εξελίσσεται μέρα-μέρα, έχει μετατραπεί η αποστολή των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, στην Ε' τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένονται από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου της Βέρνης έχουν ήδη βγει και θα σταλούν εντός της ημέρας στην Ελλάδα.

Η αρχική ενημέρωση ήθελε το εργαστήριο, μέσω email, να ενημερώνει το αντίστοιχο τμήμα του ΑΠΘ πως με δεύτερο mail θα σταλούν και τα αποτελέσματα της 24χρονης.

Σημειώνεται πως μέρος των εξετάσεων της 24χρονης εστάλησαν για να πραγματοποιηθούν στο εργαστήριο της Βέρνης, καθώς αυτό είχε πιο διευρυμένη βάση ουσιών σε σχέση με το ΑΠΘ, προκειμένου να σχηματιστεί μία ολοκληρωμένη εικόνα.

Οι εξετάσεις αυτές αφορούσαν σε τυχόν νέες ναρκωτικές ουσίες, αλλά και στην ανάλυση των δεικτών αλκοόλης.


Τα παραπάνω αποτελέσματα, αφού μεταφραστούν, θα «ενσωματωθούν» στις εξετάσεις που ήδη διενήργησαν οι τοξικολόγοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και θα σταλούν ως ενιαίο πόρισμα, σε σφραγισμένο φάκελο, στην ανακρίτρια, πιθανότατα αύριο, ανάλογα το πότε μέσα στη σημερινή μέρα θα σταλούν οι εξετάσεις από τη Βέρνη.

Την ίδια ώρα, ο άνθρωπος που κάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε μια πρώτη αντίδραση στην εκπομπή «T-live», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Δεν φοβάμαι κάτι».

Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμιο ψηφιακό όνειρο $2 δισ.: Η JP Morgan επενδύει στην ελληνική Viva Wallet

Τα αρχεία Στάλιν για τον εμφύλιο, ο Κουτσούμπας και ο καθηγητής... Παπαρατσένκο

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με ισχυρές βροχές και χιόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης