Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας ο Γιάννης Φλωρινιώτης πήρε εξιτήριο και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τον συνάντησε κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.
«Είμαι καλά. Θα κάνω κάποιες θεραπείες με οξυγόνο στο σπίτι μέχρι να ανέβει τελείως εκεί που πρέπει και θα είμαι εντάξει. Δέκα με δεκαπέντε μέρες μου είπαν. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί και με το πρόβλημα υγείας που είχα τώρα, το τηλέφωνο μου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Ο κόσμος με αγαπάει αληθινά. Με πήραν από παντού. Και στην γιορτή μου έγινε χαμός», αποκάλυψε ο Γιάννης Φλωρινιώτης για την κατάσταση της υγείας του.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.