Η Λουκία Παπαδάκη για τους συναδέλφους της: «Αυτοί που δε βγάζουν φωτογραφίες με τον κόσμο, που δε μιλάνε, ας πάνε στο βουνό»

Η Λουκία Παπαδάκη για τους συναδέλφους της: «Αυτοί που δε βγάζουν φωτογραφίες με τον κόσμο, που δε μιλάνε, ας πάνε στο βουνό»

Η ηθοποιός μίλησε για τις υπεροπτικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος, τη Λάμψη και τη σχέση της με τις αισθητικές επεμβάσεις

λουκιαπαπαδακη
Για τις κακές συμπεριφορές που έχει δεχτεί από συναδέλφους της, τη σχέση της με το γιο της, αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις μίλησε η Λουκία Παπαδάκη.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε ανοιχτά για όλα.

Αρχικά, αναφέρθηκε για το ρόλο της στη γνωστή σειρά «Λάμψη». «Με τα χρήματα της Λάμψης τελείωσα το σπίτι μου στη Ραφήνα. Δεν έζησα την "κατάρα" της Λάμψης. Όταν έφυγα, πήγα κατευθείαν στις Φιλοδοξίες στο Mega κι έκανα για τρία χρόνια μία καταπληκτική δουλειά. Ανήκω σε μία από τις τελευταίες γενιές ηθοποιών που η αφετηρία τους είναι το θέατρο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους συναδέλφους της και αποκάλυψε πως έχει δει πολλές υπεροπτικές συμπεριφορές. «Έχω δει συναδέλφους με υπεροπτικές συμπεριφορές και είναι πολύ αστείο. Έχεις δει αξιόλογο άνθρωπο να έχει ύφος, τουπέ και να κάνει τρέλες; Ποτέ! Αυτοί που δε βγάζουν φωτογραφίες με τον κόσμο, που δε μιλάνε, να πάνε στο βουνό. Ξυπνάς το πρωί, χτυπάς έναν Άμλετ πριν τον καφέ, περνάς υπέροχα», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgza2s66herd-st)


Κλείσιμο
Όπως ανέφερε, είχε τύχει να δεχτεί και σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν. «Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και του έριξα χαστούκι. Είναι τόσο παλιό και ξεχασμένο, δεν τον σκότωσα κιόλας. Τώρα θα έκανα κάτι χειρότερο, θα γελούσα».

Όσο για την σχέση της με τον γιο της, ανέφερε: «Ο γιος μου έχει φύγει από τα 18 και τελειώνει Ιστορία στην Κέρκυρα, θα φύγει στο εξωτερικό. Το καλύτερο δώρο που έκανα στο γιο μου Χριστούγεννα, ήταν μια ηλεκτρική σκούπα. Το μεγάλωμα του παιδιού μου ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει, δεν είναι μόνο να είναι ταϊσμένο, κοιμισμένο και πλυμμένο».

Τέλος, μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και ξεκαθάρισε πως αγαπάει πολύ τον εαυτό της και δεν σκοπεύει να τον υποβάλλει σε μία τέτοια διαδικασία. «Πρέπει να αποδεχθείς τον εαυτό σου, να είσαι καλά και υγιής για να είσαι όμορφη. Μου αρέσω πάρα πολύ και με αγαπάω, για να μπω στον πειρασμό μιας αισθητικής παρέμβασης. Το σύντροφό μου δε χρειάζεται να τον ταΐζω τόνους σαλάτας και κινόα, εγώ προσέχω», κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα:

Επίταξη γιατρών και νέες αλλαγές στα πιστοποιητικά στην πορεία προς την κορύφωση της «Omicron»

Τη Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία - Πρόσληψη αναπληρωτών για αντικατάσταση εκπαιδευτικών με Covid ζητούν ΟΛΜΕ-ΔΟΕ

«Χαλάει» την Παρασκευή ο καιρός - Πού θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης