Λουκία Παπαδάκη: «Εχω χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις»

Λουκία Παπαδάκη: «Εχω χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις»

Η ηθοποιός  ρωτήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία στο χώρο του θεάτρου

loukia_papadaki
Στην εκπομπή Love It παραχώρησε συνέντευξη η Λουκία Παπαδάκη και ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία στο χώρο του θεάτρου. Η ηθοποιός ανέφερε πώς έχει αντιδράσει σε καταστάσεις που βίωσε στο παρελθόν λέγοντας:

«Αυτά που έχω αντιμετωπίσει τα αντιμετώπισα άμεσα και ευθέως και αυτό είναι η δική μου τοποθέτηση. Δεν τη συγκρίνω με κάποιου άλλου, εγώ τι έκανα και πόσο συγκεκριμένη ήμουν. Έχω χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε “προτάσεις”. Έδωσα μια σφαλιάρα και έφυγα. Πολύ το ευχαριστήθηκα, είναι πολύ αποτελεσματικό. Υποτιμούμε τη δύναμη που έχουμε» τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Στην συνέντευξή της, η Λουκία Παπαδάκη αναφέρθηκε και στο θέμα των διαδικτυακών παραστάσεων ως μια κάποια λύση για το θέατρο τον καιρό της πανδημίας.

«Αυτό δεν είναι θέατρο. Αν θέλουμε να δούμε κάτι μέσα από μία οθόνη, έχουμε, την τηλεόραση. Να τη λειτουργούμε κανονικά και ως μέσο», είπε εκφέροντας την άποψή της.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Λουκία Παπαδάκη: «Έχω χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης