Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της μικρής Λίλιμπετ

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της μικρής Λίλιμπετ

Δείτε την χριστουγεννιάτικη κάρτα του πριγκιπικού ζεύγους με τα παιδιά τους - Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα περάσουν και τα φετινά Χριστούγεννα μακριά από τη βασιλική οικογένεια

meghan-harry-moro-arthro
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μοιράστηκαν επιτέλους την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα. Έχουν περάσει έξι μήνες από τη γέννηση της «Λίλι».

Στο γλυκό οικογενειακό στιγμιότυπο, η 40χρονη Μέγκαν κρατά αγκαλιά την κορούλα τους και την σηκώνει ψηλά, ενώ ο 37χρονος Χάρι χαμογελάει και έχει τυλίξει τρυφερά το ένα χέρι του γύρω από τον δίχονο γιο τους, Άρτσι.

Την εν λόγω υπέροχη φωτογραφία τράβηξε ο Alexi Lubomirski, ο οποίος είχε αναλάβει τις φωτογραφίες του αρραβώνα και του γάμου του ζευγαριού.



Ο Άρτσι, ο οποίος έχει κληρονομήσει τα κόκκινα μαλλιά του μπαμπά του, φορά τζιν -όπως και οι γονείς του- και το πρόσωπό του φαίνεται σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί ο Χάρι και η Μέγκαν, στις οποίες δεν φαινόταν το πρόσωπο του μικρού.

Κλείσιμο
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, οι οποίοι μένουν αυτήν τη στιγμή σε μία έπαυλη αξίας 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, κυκλοφόρησαν αυτή την χριστουγεννιάτικη κάρτα για να ανακοινώσουν ότι έχουν κάνει δωρεά σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης μίας οργάνωσης που υποστηρίζει αφγανικές οικογένειες, που έμειναν πίσω μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν.

«Φέτος καλωσορίσαμε την κόρη μας, Λίλιμπετ, στον κόσμο. Ο Άρτσι μας έκανε "μαμά και μπαμπά" και η Λίλι οικογένεια» αναφέρουν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Το διάσημο ζευγάρι ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα, τα οποία φυσικά θα περάσει μαζί με τα δύο πολυαγαπημένα του παιδιά, αλλά μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι η τρίτη χρονιά που ο Χάρι, η συζυγός του και τα παιδιά τους γιορτάζουν τα Χριστούγεννα μακριά από την βασιλική οικογένεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν αποσύρεται από την F1: Θα συνεχίσει στο τιμόνι της #44 Mercedes και το 2022

Κιάνου Ριβς: Το αξέχαστο δώρο του στην Ντρού Μπάριμορ για τα 16α γενέθλιά της - Δείτε βίντεο

Το χρυσό διαζύγιο της πριγκίπισσας Χάγια για μια πολυτελή ζωή πέρα από κάθε φαντασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης