Γουίλ Σμιθ: Κόσμος πληρώνει για να πάψει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή!

Γουίλ Σμιθ: Κόσμος πληρώνει για να πάψει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή!

Περισσότερα από 11.300 άτομα θέλουν να μην ακούσουν ξανά για την ερωτική ζωή του ηθοποιού και της συζύγου του και, μάλιστα, έχουν ήδη υπογράψει γι' αυτό

smith-jada-main
Κουραστήκατε να ακούτε συνέχεια για την πολυγαμική σχέση του Γουίλ και της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ; Βλέπετε τα ονόματά τους και φρικάρετε; Βομβαρδίζεστε με αχρείαστες πληροφορίες γι' αυτόν τον γάμο, ο οποίος κρατά 24 χρόνια; Νιώθετε σαν να είστε συγγενείς τους, χωρίς να το θέλετε; Σε λίγο, αυτή η ταλαιπωρία σας... μπορεί και να ολοκληρωθεί, καθώς στο Change.org μαζεύουν υπογραφές, ώστε να σταματήσει να προβάλλεται η προσωπική ζωή του διάσημου ζευγαριού.

Με τίτλο «Σταματήστε να παίρνετε συνέντευξη από τον Γουίλ και την Τζέιντα Σμιθ», η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από τον Dexter Morales στις 26 Νοεμβρίου 2021. Στόχος του να μαζέψει αρκετές χιλιάδες υπογραφές, ώστε να σταματήσει η διάχυση πληροφοριών για τη ζωή του 53χρονου Γουίλ Σμιθ και της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν πολύ ελεύθερα όρια στη σχέση τους.

Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει πάνω από 11.300 άτομα. Οι υπογραφές είναι πολλές, ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως, όποιος θέλει να υπογράψει, θα πρέπει πρώτα να πληρώσει 3 ευρώ.

Τα σχόλια είναι διασκεδαστικά. «Στο τελευταίο τρίμηνο έμαθα περισσότερα για αυτήν την οικογένεια, από όσα έμαθα τα τελευταία 10 χρόνια» έγραψε ένας hater του ζευγαριού. «Σιχάθηκα να ακούω τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή» σχολίασε κάποιος άλλος. «Είναι εξαντλητικό. Βλέπω παντού τα ονόματά τους. Βαρέθηκα το πόσο αλλόκοτοι είναι. Κάντε το να σταματήσει».

Ο Γουίλ Σμιθ και η Τζέιντα Πίνκετ:

will-smith-gamos


Κλείσιμο
γουιλ_σμιθ1


Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γουίλ Σμιθ κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του. Από τότε έχουμε μάθει περισσότερα από όσα θα θέλαμε για την ερωτική του ζωή. Για παράδειγμα, το ότι «από τους πολλούς οργασμούς έπαθε ψυχοσωματικά», θα ήταν καλύτερο να μην το είχαμε ακούσει. Ακόμη, μίλησε στο GQ και μοιράστηκε τη φαντασίωσή του να έχει πολλές συντρόφους ταυτόχρονα.

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, αν και έχει δώσει μία μόνο συνέντευξη, τα είπε όλα σε αυτήν, όπως το ότι ήταν εθισμένη στο πορνό.

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύεται σήμερα ο οδηγός του «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», το ύψος της επιδότησης

Παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν

Τον Τραμπ είχε γνωρίσει στα 14 της η «Τζέιν», ένα από τα θύματα του παιδόφιλου Έπσταϊν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης