«Ο σκύλος προστάτευσε το σπίτι», δήλωσε, μεταξύ άλλων, το μοντέλο
Μία δυσάρεστη έκπληξη είχε το πρωί της Δευτέρας (8/11) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού κάποιοι επιχείρησαν να διαρρήξουν την οικία του.
Σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου συμμετέχει, μίλησε ανοιχτά για το άσχημο περιστατικό.
«Έσπασαν τη γκαραζόπορτα και βγήκε το σκυλί έξω. Το σκυλί στη συνέχεια έφυγε και περιπλανιόταν στη γειτονιά. Μου έστειλαν μήνυμα οι γείτονες ότι το μάζεψαν, γιατί είχε τσακωθεί με ένα άλλο σκυλάκι. Το βρήκαν με αίματα. Ευτυχώς οι άνθρωποι γύρισαν και έκλεισαν την γκαραζόπορτα» γνωστοποίησε και πρόσθεσε:
«Ο σκύλος προστάτευσε το σπίτι. Ευτυχώς είναι καλά και τα δύο σκυλάκια. Το δικό μου θα γυρίσει στο σπίτι σήμερα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.