«Μισώ το cancel culture, νιώθω θλίψη για την απώλεια τόσο σπουδαίων καλλιτεχνών», δηλώνει η Ντακότα Τζόνσον

«Μισώ το cancel culture, νιώθω θλίψη για την απώλεια τόσο σπουδαίων καλλιτεχνών», δηλώνει η Ντακότα Τζόνσον

Αντίθετη δηλώνει η ηθοποιός με το φαινόμενο «να ακυρώνεται το έργο ενός καλλιτέχνη εξαιτίας των κατηγοριών που τον βαραίνουν» - «Οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν και πρέπει να έχουν μία δεύτερη ευκαιρία», αναφέρει

dakotajohnson
Η Ντακότα Τζόνσον εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή της με την πρακτική cancel culture, καθώς όπως υποστηρίζει οδηγεί στην απώλεια σπουδαίων καλλιτεχνών.

Η πρωταγωνίστρια των ταινιών Fifty Shades of Grey μίλησε στο Hollywood Reporter και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο #MeToo και πώς αυτό επηρέασε και την πορεία ορισμένων καλλιτεχνών.

«Οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν και πρέπει να έχουν μία δεύτερη ευκαιρία», αναφέρει αρχικά η Ντακότα Τζόνσον και θέτοντας ως παραδείγματα ανθρώπους, με τους οποίους έχει συνεργαστεί και κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα (Σία ΛεΜπαφ και Άρμι Χάμερ) υποστήριξε πως είναι άδικο να τους «ακυρώνουμε» με τόσο μεγάλη ευκολία.



«Με χαλάει ο όρος cancel culture. Μισώ αυτόν τον όρο. Δεν βίωσα ποτέ από πρώτο χέρι αυτά που καταλογίζουν σε αυτούς τους ανθρώπους, αντιθέτως πέρασα υπέροχα, όταν δούλευα μαζί τους. Αισθάνομαι λύπη για την απώλεια τόσο σπουδαίων καλλιτεχνών», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.



Στην συνέχεια ανέφερε πως πιθανότατα πρόκειται για ανθρώπους, οι οποίοι χρειάζονται οι ίδιοι βοήθεια, αλλά δεν βρήκαν κάποιον να τους την δώσει. «Αισθάνομαι θλίψη. Είναι άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια και πιθανότατα δεν την έλαβαν, όταν έπρεπε. Νιώθω θλίψη για κάθε άνθρωπο που πληγώθηκε ή έπαθε κάτι κακό. Είναι πραγματικά θλιβερό», εξήγησε.

Τέλος, η Ντακότα Τζόνσον «έριξε τις ευθύνες» στην βιομηχανία του θεάματος, υποστηρίζοντας πως αν ήταν διαφορετική, τότε δεν θα υπήρχαν τέτοια περιστατικά, όπως αυτά που έχουν βγει στην δημοσιότητα μέσω του κινήματος #MeToo.

Παρόλα αυτά, θεωρεί ότι ο κάθε άνθρωπος αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, ανεξαρτήτως των πράξεων του. «Θέλω να πιστεύω στην δύναμη των ανθρώπων να μπορούν να αλλάξουν, να εξελιχθούν, να ζητήσουν και να προσφέρουν βοήθεια».

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Crash test σήμερα για τράπεζες και δημόσιο μετά το ρεκόρ ελέγχων στην πρεμιέρα

Ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη: Οι κάμερες «δείχνουν» και συνεργό - Δείτε βίντεο

Αλεξανδρούπολη: Παρουσία Πάιατ η μεγαλύτερη αμερικανική «απόβαση» στα Βαλκάνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης