Μάξιμος Μουμούρης: «Το παιδί μέσα μου δεν έχει καταλαγιάσει»
Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για την καριέρα του στην υποκριτική, αλλά και τον ρόλο του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»
Για το επάγγελμά του ο Μάξιμος Μουμούρης, τόνισε: «Από κάθε χώρο, θέατρο, τηλεόραση, παίρνεις κάτι. Αναλόγως και με τις προσλαμβάνουσες που έχεις. Η μήτρα της υποκριτικής, βέβαια, είναι το θέατρο, εκεί γεννώνται όλα».
Εν συνεχεία, καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Ελένη», εξέφρασε το παράπονο ότι δεν του δίνουν να παίξει κωμικούς ρόλους.
Για τον ρόλο του «κακού» που ενσαρκώνει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», οΜάξιμος Μουμούρης δήλωσε: «Ο Κωνσταντίνος έχει μπλεχτεί σε πιο σκοτεινές υποθέσεις, αλλά ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί ως ήρωας στην ολότητά του».
Ακόμη, αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα δούμε περισσότερα από τις παράνομες δουλειές και ενασχολήσεις του Κωνσταντίνου, στις οποίες εμπλέκει και άλλους.
Αναφερόμενος στη σεναριογράφο της σειράς, Βάνα Δημητρίου, είπε ότι: «Η Βάνα δίνει την γενική γραμμή του κάθε ρόλου. Όμως, είναι ανοιχτή στις προτάσεις των ηθοποιών, οι οποίες κάποιες φορές βοηθούν την σεναριογραφική ομάδα».
Τέλος, μιλώντας για το πώς είναι ο ίδιος ως άνθρωπος, εσωστρεφής ή εξωστρεφής, ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν ξέρει τι είναι πραγματικά. «Νομίζω ότι παλιμπαιδίζω λίγο. Το παιδί μέσα μου δεν έχει καταλαγιάσει, ακόμα υπάρχει. Καμιά φορά το παρακάνω ίσως».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.