Η Άντα Λιβιτσάνου εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής και να αφοσιωθεί στην μεγάλη της αγάπη, την ζαχαροπλαστική.
Η πρώην ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ζημιές, που προκλήθηκαν στο σπίτι του πατέρα της λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στα μέσα του καλοκαιριού, καθώς και στην επιχείρηση που έχει ανοίξει. Δεν δίστασε μάλιστα, να μιλήσει για τις άσχημες συμπεριφορές, που έχει δεχτεί στον χώρο του θεάματος.
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Κάηκε το πίσω μέρος του σπιτιού του πατέρα μου και παραλίγο να μπει και μέσα, ήμασταν πολύ τυχεροί. Είναι περίεργα να μπαίνεις και να βλέπεις πόσο κοντά είναι η φωτιά από το σπίτι σου, το σπίτι του πατέρα σου. Ήταν πολύ αγχωτικό, που δεν τον άφησαν να πάρει τα ζώα. Τον γάτο τον βρήκαμε, τον σκύλο μας δεν τον έχουμε βρει ακόμα, ελπίζουμε», δήλωσε αρχικά.
Στην συνέχεια, μίλησε για την απόφασή της να αφήσει τον χώρο της υποκριτικής. «Το μαγαζί ήταν πάντα σαν όνειρο για εμένα. Ο άνδρας μου και οι φίλοι μας με έπεισαν να ανοίξω το ζαχαροπλαστείο. Φαντασιώνομαι πάντως, ότι ίσως στα γεράματα κάνω ξανά κάτι στην υποκριτική. Αυτή την στιγμή δεν θα άφηνα το ζαχαροπλαστείο, ακόμα κι αν είχα μια καλή πρόταση να επιστρέψω τηλεοπτικά», εξήγησε.
Όσον αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου και αν η ίδια έχει βιώσει κάποια δυσάρεστη εμπειρία, δήλωσε: «Σε θέατρο έχω περάσει δύσκολα, σε κάποια γυρίσματα το κλίμα μπορεί να ήταν σκληρό, αλλά μεγαλώνοντας βάζεις τα όριά σου».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.