Άντα Λιβιτσάνου: Η πυρκαγιά στο πατρικό της και η απόφασή της να εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής

Άντα Λιβιτσάνου: Η πυρκαγιά στο πατρικό της και η απόφασή της να εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής

Η ηθοποιός μίλησε για τις στιγμές αγωνίας που έζησε, αλλά και για την απόφασή της να εγκαταλείψει το θέατρο και να αφοσιωθεί στην ζαχαροπλαστική

anta
Η Άντα Λιβιτσάνου εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής και να αφοσιωθεί στην μεγάλη της αγάπη, την ζαχαροπλαστική.

Η πρώην ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ζημιές, που προκλήθηκαν στο σπίτι του πατέρα της λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στα μέσα του καλοκαιριού, καθώς και στην επιχείρηση που έχει ανοίξει. Δεν δίστασε μάλιστα, να μιλήσει για τις άσχημες συμπεριφορές, που έχει δεχτεί στον χώρο του θεάματος.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Κάηκε το πίσω μέρος του σπιτιού του πατέρα μου και παραλίγο να μπει και μέσα, ήμασταν πολύ τυχεροί. Είναι περίεργα να μπαίνεις και να βλέπεις πόσο κοντά είναι η φωτιά από το σπίτι σου, το σπίτι του πατέρα σου. Ήταν πολύ αγχωτικό, που δεν τον άφησαν να πάρει τα ζώα. Τον γάτο τον βρήκαμε, τον σκύλο μας δεν τον έχουμε βρει ακόμα, ελπίζουμε», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cekgph795igh-st)


Στην συνέχεια, μίλησε για την απόφασή της να αφήσει τον χώρο της υποκριτικής. «Το μαγαζί ήταν πάντα σαν όνειρο για εμένα. Ο άνδρας μου και οι φίλοι μας με έπεισαν να ανοίξω το ζαχαροπλαστείο. Φαντασιώνομαι πάντως, ότι ίσως στα γεράματα κάνω ξανά κάτι στην υποκριτική. Αυτή την στιγμή δεν θα άφηνα το ζαχαροπλαστείο, ακόμα κι αν είχα μια καλή πρόταση να επιστρέψω τηλεοπτικά», εξήγησε.

Όσον αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου και αν η ίδια έχει βιώσει κάποια δυσάρεστη εμπειρία, δήλωσε: «Σε θέατρο έχω περάσει δύσκολα, σε κάποια γυρίσματα το κλίμα μπορεί να ήταν σκληρό, αλλά μεγαλώνοντας βάζεις τα όριά σου».




Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Στη Μπούντεσταγκ η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής

Γερμανικές εκλογές: Δύο νικητές ή δύο ηττημένοι; - Πρώτο το SPD, αλλά ακόμα και το κόμμα της Μέρκελ μπορεί να βγάλει καγκελάριο

Κορωνοϊός - Θωμαΐδης: Έρχεται αύξηση 200 με 250 κρουσμάτων ημερησίως στην Αττική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης