Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης
Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου του - Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο
Πέννυ Λουπάκη
Έφυγε απρόσμενα από την ζωή ο δημοσιογράφος, Βασίλης Μπουζιώτης, βυθίζοντας στην θλίψη τόσο τους δικούς του ανθρώπους, όσο και τον δημοσιογραφικό χώρο.
Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από επέμβαση, στην οποία είχε υποβληθεί και παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε μία βελτίωση, τελικά έχασε την μάχη.
Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησαν οι συναδέλφοι του, Έλενα Ακρίτα και η Γωγώ Αυγερινοπούλου μέσω των social media.
Η Έλενα Ακρίτα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία του συναδέλφου της, γράφοντας στην λεζάντα: «O Βασίλης Μπουζιώτης δεν μένει πια εδώ. Πήγε να συναντήσει την μανούλα του και την όμορφη Έφη του. Φεύγει και παίρνει μαζί του τις αναμνήσεις μας, τα νιατα μας, τα ξενύχτια, τα καυγαδάκια και τις σφιχτές αγκαλιές, τα αποκλειστικά του, τη λατρεία του για το θέατρο και τους ανθρώπους του. Εφυγε νέος, έφυγε θαρραλέος, έφυγε όπως έζησε με το κεφάλι ψηλά. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος κι ένας παθιασμένος δημοσιογράφος. Αφήνει πίσω τον αγαπημένο ανεψιό, αφήνει πίσω κι εμάς τους φίλους και συναδέλφους του που τόσο τον αγαπήσαμε. Δεν θα σε ξεχάσουμε Βασίλη, αλήθεια στο λέω. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουμε. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχουμε πάντα μέσα μας τον ήχο της φωνής σου στο τηλεφωνο, εκείνο το τόσο δικό σου το ‘έλα βρε’ που ήταν ο κλασικός χαιρετισμός σου. Αντίο Βασίλη, τιμή μου που σε γνώρισα!»
Αντιστοίχως, η Γωγώ Αυγερινοπούλου, αποχαιρέτησε τον φίλο της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία του και πάνω της έγραψε: «Γιατί;;; Καλό σου ταξίδι Βασίλη μου».
Κλείσιμο
Ο Βασίλης Μπουζιώτης σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο. Εργάστηκε σε μερικά από τα πιο γνωστά μέσα ενημέρωσης για παραπάνω από 30 χρόνια, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στην Real News και διατηρούσε επίσης το blog του στο site «Enikos», με τίτλο «Απαγορευμένη Ατζέντα του Μπουζ». Μέσω της στήλης του ενημέρωνε το κοινό για εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, ενώ είχε επίσης την δική του ραδιοφωνική εκπομπή στον σταθμό Realfm 97,8.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.