Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Το κούρεμα του γαμπρού λίγο πριν τον γάμο - Φωτογραφία

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Το κούρεμα του γαμπρού λίγο πριν τον γάμο - Φωτογραφία

Όλα είναι έτοιμα για το όμορφο ζευγάρι

mihalaki
Όλα είναι έτοιμα για το γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου στην όμορφη Σύρο. Αν και το ζευγάρι επισήμως δεν είχε πει ποτέ την ημερομηνία του γάμου ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα είναι η μεγάλη μέρα.

Τα… προεόρτια του γάμου
Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που ανέβηκε στα Stories του Γιώργου Παπαγεωργίου στο Instagram δείχνει τον ίδιο να έχει αφεθεί στα χεριά ενός φίλου του κομμωτή για το γαμπριάτικο κούρεμά του. «Του γαμπρού το κούρεμα, του φίλου ξεπροβόδισμα» γράφει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και front-man της ροκ μπάντας Polkar.

mixalaki


Η Δανάη Μιχαλάκη, από την άλλη, σε κάποιες φωτογραφικές αναρτήσεις που έχει κάνει από το κοσμοπολίτικο νησί δεν έχει σχολιάσει καθόλου το θέμα γάμος.



Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση.

Όσο για την επόμενη μέρα, το ζευγάρι, σύμφωνα με την Espresso, θα βρεθεί μαζί επί σκηνής σε μια συναυλία των Polkar στη Σύρο, όπου η αγαπημένη ηθοποιός θα πάρει μέρος ως guest star.

Η αναγγελία του γάμου
Κλείσιμο
Η αναγγελία για την επισημοποίηση της σχέσης τους είχε δημοσιευτεί πριν από λίγο καιρό σε τοπική εφημερίδα της Σύρου αλλά και οι pre-wedding φωτογραφίες που έχει ποστάρει το ερωτευμένο ζευγάρι στα social media τις τελευταίες ημέρες, δείχνουν -αν μη τι άλλο- πως… σήμερα γάμος γίνεται στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Η Δανάη Μιχαλάκη μεγάλωσε στη Σύρο και ο αγαπημένος της είχαν επιλέξει εξαρχής την 7η Αυγούστου ως ημερομηνία της ένωσής τους με πολιτικό γάμο, καθώς πρόκειται για τη γενέθλια ημερομηνία της όμορφης πρωταγωνίστριας της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η πολιτική και επιχειρηματική του δράση και το δραματικό τέλος στο Κρυονέρι

Αθηνά Μαρτίνου: Η ισχυρότερη γυναίκα της ελληνικής ναυτιλίας έκλεισε τα 94 - Απόβαση... μεγιστάνων στην Σχοινούσα

Τηλεόραση: Επτά σίριαλ... ανακαλύπτουν την Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης