Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι… Άγριες Μέλισσες θα πάνε στο γάμο τους

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι… Άγριες Μέλισσες θα πάνε στο γάμο τους

Πότε θα γίνει η τελετή, ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι

Danai-Papageorgiou
Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ετοιμάζονται για το γάμο τους. Η τηλεοπτική Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες θα παντρευτεί τον εκλεκτό την καρδιάς της στη Σύρο που είναι και ο τόπος καταγωγής της. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε η γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παντρευτεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια. Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τις 7 Αυγούστου, ημέρα γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη. Στο πλευρό της θα βρεθούν αυτή την ξεχωριστή μέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου και βέβαια ο κολλητός της Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, από την άλλη πλευρά, θα συνοδεύεται από τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ ρύζι θα του πετάξουν, μεταξύ άλλων, τα μέλη του συγκροτήματός του.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, ενώ την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικός Giannis: «Θανάση τα καταφέραμε αδερφέ, κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει»

Μετάλλαξη Δέλτα: Αντιφατικά συμπεράσματα από δύο νέες έρευνες για το εμβόλιο της Pfizer - Από 39% έως 88% η αποτελεσματικότητά του

Μύκονος: Φτιάχνουν «Covid Test Center» μέσα στα beach bars! - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης