Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο και απάντησε αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Γιώργο Θεοφάνους.
Ο Τριαντάφυλλος, από εκεί που είχε θέμα μαζί σου, πλέον σε υπερασπίζεται με σθένος. Θα σου απαντήσω κάτι για όλους τους ανθρώπους. Όσοι πέρασαν από τη ζωή μου και δημιουργήσαμε κάτι ωραίο, έτσι μένουν στο μυαλό μου. Γι’ αυτό βλέπεις ότι δεν απαντώ ποτέ. Όχι γιατί θέλω να αποφύγω το κουτσομπολιό στα Μέσα -δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό-, αλλά γιατί για εμένα μεγαλύτερη σημασία έχει ότι με τον Τριαντάφυλλο βρεθήκαμε και κάναμε πολύ ωραία τραγούδια. Οπότε, όλα τα άλλα δεν με στεναχωρούν, γιατί ούτε τα ακούω ούτε τα βλέπω, ούτε γελάω. Υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μας που είναι περίεργες. Αλλά δεν μένω ποτέ σε αυτές.
Με τον Γιώργο Θεοφάνους πιστεύεις ότι θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι σας; «Γιατί όχι; Έχουμε κάνει τεράστιες επιτυχίες μαζί -ο κόσμος τις έχει κάνει τεράστιες. Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, αφού έχει αποδειχτεί ότι ταιριάζουμε», είπε στο περιοδικό «ΟΚ».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.