«Θέλουμε ειλικρινά να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα που δεν είμαστε στον τηλεοπτικό τουλάχιστον αέρα, μας έχετε βομβαρδίσει με τα μηνύματά σας με τόση πολλή αγάπη και διάφορα… και μας ζητάτε συνεχώς να επιστρέψουμε στην τηλεόραση» αναφέρει ο ίδιος.
Και συνεχίζει: «Έχει ήδη ανακοινωθεί, αλλά σας το ανακοινώνουμε και από εδώ ότι έχουμε πάρει την απόφαση να επιστρέψουμε τηλεοπτικά και με το ‘’Ράδιο Αρβύλα’’ και με το ‘’Βινύλιο’’ και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον Ιανουάριο».
Μάλιστα στη συνέχεια παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση το τρέιλερ της επιστροφής τους, όπου σατιρίζουν τον αντιδήμαρχο Αθηναίων Νικόλαο Μακρόπουλο, με αφορμή την πρόσφατη ανάρτησή του στο Facebook: «Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin».
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.