Αντώνης Κανάκης: «Όταν χωρίζουν τα ζευγάρια, να μη χωρίζει το παιδί από κανένα γονιό»

Αντώνης Κανάκης: «Όταν χωρίζουν τα ζευγάρια, να μη χωρίζει το παιδί από κανένα γονιό»

Ο γνωστός παρουσιαστής πρωταγωνιστεί στη διαδικτυακή καμπάνια του κινήματος των Ενεργών Μπαμπάδων για τα δικαιώματα του παιδιού

kanakis_main
Με ένα διαδικτυακό σποτ ο Αντώνης Κανάκης στηρίζει τη διεκδίκηση και τον στόχο της συνεπιμέλειας, ενώνοντας τη φωνή του με τους Ενεργούς Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού, της συνεπιμέλειας, του ίσου χρόνου επικοινωνίας μεταξύ και των δύο γονέων, της εναλλασσόμενης κατοικίας και κατά της γονικής αποξένωσης.


«Ένα από τα σημαντικότερα βήματα εξέλιξης που οφείλουμε να κάνουμε ως κοινωνία είναι όταν χωρίζουν τα ζευγάρια να μη χωρίζει το παιδί από κανένα γονιό» ακούγεται να λέει ο γνωστός παρουσιαστής που έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά τον Νοέμβριο του 2019.
«Επιτέλους να θεσπιστεί η συνεπιμέλεια ως βασική αρχή του οικογενειακού δικαίου και στην Ελλάδα. Ισότιμος χρόνος και με τους δύο γονείς».


Αντώνης Κανάκης   Ενεργοί Μπαμπάδες


Μάλιστα ο ίδιος εξηγεί στη σχετική ανάρτηση στο YouTube: «Γνωρίστηκα με τους Ενεργούς Μπαμπάδες Για τα δικαιώματα του παιδιού, μέσα στην καραντίνα όταν με προσέγγισαν για να στηρίξω τη δράση τους. Εκτίμησα πολύ τους ίδιους, τις αγωνίες τους, τον στόχο τους, τη διάθεσή τους να προστατέψουν πρωτίστως τα παιδιά και το ότι παλεύουν ως απλοί γονείς χωρίς κανενός άλλου είδους στήριξη.

Το σποτ αυτό ελπίζω να βοηθήσει στο να γίνει γνωστή η προσπάθειά τους και οι στόχοι τους. Είτε έχουμε την τύχη να μην αντιμετωπίζουμε στις οικογένειές μας ανάλογα προβλήματα, είτε όχι, όσοι συμφωνείτε με το μήνυμα παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το».

Ειδήσεις σήμερα:

Αμετανόητοι και προκλητικοί οι δράστες της διαπόμπευσης του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ: Δεν πειράζει που ταράχτηκε και λίγο

Με εξευτέλισαν λόγω του μεγάλου μου στήθους, καταγγέλλει μοντέλο του Playboy για αεροπορική

Στην Αστυπάλαια η σημαντική επένδυση της Volkswagen
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης