Τηλεοπτικά παρασκήνια: Βομβαρδισμός από τρέιλερ, από δηλώσεις κι από stories οff stage

Τηλεοπτικά παρασκήνια: Βομβαρδισμός από τρέιλερ, από δηλώσεις κι από stories οff stage

Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

paraskinia
***Να το πάρουμε σιγά - σιγά απόφαση. Το θέρος φεύγει, το τηλεοπτικό φθινόπωρο έρχεται. Το καταλάβαμε και από τα τρέιλερ. Τα οποία είναι σχεδόν περισσότερα από τις εκπομπές που προβάλλονται.

***Πρώτη πρώτη η Ιωάννα Μαλέσκου με χολιγουντιανού αέρα τρέιλερ μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει στον ΣΚΑΪ. Μία εκπομπή η οποία μετά από δεκάδες κάστινγκ κατέληξε σε μία τριάδα «ήρεμων» συνεργατών και όχι μπαμ μεγάλων ονομάτων, με θεματολογία που θα προσαρμοστεί στις ανάγκες του σταθμού και φυσικά μία σέξι και εντυπωσιακή παρουσιάστρια. Μία απορία μόνο: γιατί τόσα αποφθέγματα στο Instagram από ένα νέο κορίτσι που κάνει τώρα ένα μεγάλο τηλεοπτικό βήμα; Προς το παρόν το χαμόγελό της αρκεί…

*** Στις 5.30 το ερχόμενο Σάββατο βάλτε και ξυπνητήρι. Ο Γιώργος Αυτιάς κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με την γνωστή «Καλημέρα» του.

*** Επιθετική η καμπάνια του νέου ριάλιτι «Big Brother» το οποίο με σλόγκαν «αληθινοί άνθρωποι, αληθινό ριάλιτι» κάνει έμμεση επίθεση στα ριάλιτι του Star «Next top Model» και «Master Chef» αποδομώντας τα στοιχεία μόντελινγκ και μαγειρικής. Η πρεμιέρα πλησιάζει και έχει προγραμματιστεί για τις 30 Αυγούστου. Ε, ρε γλέντια.

***Απλή αφοπλιστική και ειλικρινής η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο δικό της βίντεο απλά ζητά μια ευκαιρία να δοκιμάσει κάτι που δεν έχει ξανακάνει και αυτό είναι το «Pop up», το οποίο μέχρι στιγμής έχει προγραμματίσει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου.

**** Τρία τα τρέιλερ που έδωσαν στην δημοσιότητα από το Star σήμερα. Πρόκειται για την «Φωλιά των Κου Κου», τις «Αλήθειες με την Ζήνα» και τον «Τροχό της τύχης». Σταθερές τηλεοπτικές αξίες δίχως σημαντικές αλλαγές. Μόνο κάποιο φρεσκάρισμα και μικρές διορθωτικές κινήσεις λόγω κορωνοϊού και μέτρων προστασίας και ασφάλειας.


Κλείσιμο
****Αύριο γυρίζει το δικό της τρέιλερ η Φαίη Σκορδά για το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, το οποίο θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

**** Πάντως και τα τρέιλερ να μην κυκλοφορούσαν κάποιους δεν μπορέσαμε να τους ξεχάσουμε. Για την ακρίβεια δεν μας άφησαν. Για κάθε κίνηση, για κάθε λαλιά κι ένα story στο Instagram. Από την παραλία μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Μήπως ξέφυγε λίγο η κατάσταση;

**** Από την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Αυγούστου ως την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 21.00 ο ΣΚΑΪ προβάλλει σε μορφή τηλεταινιών τις πιο σημαντικές στιγμές των «Οκτώ λέξεων» του Ανδρέα Γεωργίου. «Ζέσταμα» για το δεύτερο κύκλο προφανώς.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σαντορίνη: Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και τα έκαναν γης Μαδιάμ στο τμήμα

Χαρδαλιάς: Το 83% των κρουσμάτων στην Ελλάδα είναι εγχώρια

Κέρκυρα: Δυο κιλά κάνναβης και ηρωίνη στα χέρια αλλοδαπού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης