Δεν αναστάτωσαν μόνο τους γείτονές τους, αλλά και ολόκληρο το... αστυνομικό τμήμα Θήρας στους άνδρες του οποίου δεν δίστασαν να επιτεθούν, τα μέλη μιας οικογένειας που «σήκωσαν» στο πόδι μια περιοχή στη Σαντορίνηγιορτάζοντας με τη μουσική στη διαπασών, το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου!
Οι γείτονες που ενοχλήθηκαν από την φασαρία κάλεσαν τους αστυνομικούς του τμήματος οι οποίοι πήγαν στο σπίτι για να κάνουν συστάσεις. Όμως, βρέθηκαν μπροστά σε έναν 71χρονο και άλλους τρεις συγγενείς του ηλικίας 26, 46 και 52 χρόνων, οι οποίοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν, τους απείλησαν και τους επιτέθηκαν! Τελικά, συνελήφθησαν αλλά όταν οδηγήθηκαν στο τμήμα άρχισαν να φωνάζουν και να προκαλούν ζημιές, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία για αντίσταση, απείθεια και διατάραξη κοινής ησυχίας και ομαλής λειτουργίας αστυνομικής υπηρεσίας.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.