Ο σύζυγος που την είχε παρατήσει επιστρέφει και μάλιστα με άγριες… διαθέσεις. Όπως είχαμε γράψει ο Νίκος Ψαρράς μπαίνει στο σίριαλ και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της Βιολέτας η οποία είχε αρχίσει να βρίσκει την ηρεμία και τη ευτυχία στο πλευρό του Μιλτιάδη.
Μένει να δούμε με ανυπομονησία πώς θα αντιδράσει ο Μιλτιάδης αλλά και η Βιολέτα καθώς θα διεκδικήσει και την ίδια αλλά και το καφενείο που του ανήκει.
Την Παρασκευή, ο γνωστός ηθοποιός που στη σειρά μπαίνει με το όνομα «Σταμάτης» είχε και το πρώτο του γύρισμα όπου και τον… καλωσόρισε η κυρά Ρίζω, δηλαδή η Ελένη Καρακάση μαζί με τη στυλίστρια Σοφία Δριστέλα!
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.