Άγριες Μέλισσες - Ο «καφετζής» έδωσε spoiler: Νέο πρόσωπο έρχεται στο Διαφάνι
«Είναι αρσενικού γένους και πάνω σε αυτό ο Παναγιώτης παίρνει πάρα πολύ ωραία, αντρίκια θέση»
Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο οποίος υποδύεται τον καφετζή στο Διαφάνι, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show. Ο τηλεοπτικός Παναγιώτης έδωσε νέο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες και τον τρόπο που θα αλληλεπιδράσει με τον ρόλο του.
Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης τόνισε: «Στα επόμενα επεισόδια ο Παναγιώτης θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Έρχεται ένα καινούργιο πρόσωπο στην ιστορία το οποίο επηρεάζει πάρα πολύ όλο το χωριό και άμεσα εμένα» και πρόσθεσε: «Είναι αρσενικού γένους και πάνω σε αυτό ο Παναγιώτης παίρνει πάρα πολύ ωραία, αντρίκια θέση»!
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ