Sex and the City: Πώς αποχαιρετούν τη «Μάγδα» οι συμπρωταγωνιστές της

Sex and the City: Πώς αποχαιρετούν τη «Μάγδα» οι συμπρωταγωνιστές της

«Πολλοί άνθρωποι γνώριζαν και αγαπούσαν τον Lynn Cohen ως την πιο επίμονη νταντά της Miranda τη Magda. Για μένα ήταν πολλά περισσότερα, μια αγαπημένη φίλη και μια μεγάλη ηθοποιός», γράφει η Σίνθια Νίξον

Lynn_Sarah
Συγκίνηση προκαλεί η απώλεια της Lynn Cohen, της ηθοποιού που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη σειρά «Sex and the City». Ο χαμός της βύθισε στο πένθος τους συντελεστές της πετυχημένης σειράς καθώς πέρα από ταλαντούχα ηθοποιός ήταν και υπέροχος άνθρωπος. Η 86χρονη Lynn Cohen υποδυόταν την οικονόμο της Miranda.

Η τηλεοπτική Miranda η κατά κόσμον Cynthia Nixon την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό ποστ. «Πολλοί άνθρωποι γνώριζαν και αγαπούσαν τον Lynn Cohen ως την πιο επίμονη νταντά της Miranda τη Magda. Για μένα ήταν πολλά περισσότερα, μια αγαπημένη φίλη και μια μεγάλη ηθοποιός. Στη φωτογραφία παίζει στην ταινία «Munich» που είναι αγαπημένη μου. Θα μας λείψεις».

Η Sarah Jessica Parker γράφει: «Η όμορφη Lynn Cohen. Η αγαπημένη βοηθός της Μιράντα, η Μάγδα. Η αγαπημένη συνάδελφος της SATC. Ταλαντούχα, χαριτωμένη και πνευματώδης». «Όμορφή μας πέρασες στην αιωνιότητα», έγραψε η Kim Catrall.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Beautiful Lynn Cohen. Miranda's dear and necessary Magda. Our dear SATC colleague. Talent, grace, inspiration. RIP X, SJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις

Κλείσιμο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Our beautiful #lynncohen “Passing through nature to eternity” RIPx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Cattrall (@kimcattrall) στις


«Σε ευγνωμονώ Magda για αυτά τα 15 χρόνια με επεισόδια και ταινίες, σε ευχαριστώ για τη φιλία σου και το απίστευτο ταλέντο σου», έγραψε ο Willie Garson.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης