Το Netflix πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε μια νέα βραζιλιάνικη κωμωδία με τίτλο The First Temptation of Christ, η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.
Στην υπόθεση της ταινίας που διαρκεί 47 λεπτά, ο Ιησούς γίνεται 30 ετών και φέρνει στο σπίτι τον σύντροφό του για να γνωρίσει την οικογένειά του. Η ταινία περιγράφεται από την πλατφόρμα ως ένα βέβηλο χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα από τους Porta dos Fundos.
Οι Porta dos Fundos, που στα πορτογαλικά σημαίνει πίσω πόρτα, είναι μια ομάδα πέντε ανθρώπων από το Rio de Janeiro που ξεκίνησαν να κάνουν στο YouTube βιντεάκια με παρωδίες και αυτή τη στιγμή στο κανάλι τους έχουν 16,2 εκατομμύρια συνδρομητές.
Η νέα ταινία όμως που έφτιαξαν για το Netflix όχι μόνο δεν άρεσε στην πλειονότητα των θεατών.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.