Ο άγνωστος Μικ Τζάγκερ: Όταν ήταν στα 20 τον ένοιαζε... η σύνταξη!

Ο άγνωστος Μικ Τζάγκερ: Όταν ήταν στα 20 τον ένοιαζε... η σύνταξη!

Του φαινόταν αστείο να τραγουδάει ροκ στα 60 του εξομολογείται ο άνθρωπος που συνεργάστηκε μαζί του στα πρώτα δισκογραφικά του βήματα

tzagker-mik
Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που θα περίμενε κανείς για τον Μικ Τζάγκερ όταν ήταν στο ξεκίνημα της σπουδαία καριέρας του δίνει ο ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρείας Λόρενς Μάγιερς καθώς σε συνέντευξή του αποκαλύπτει ότι όταν ο «βασιλιάς της ροκ» ήταν στην τρίτη δεκαετία της ζωής του αυτο που τον ένοιαζε ήταν... το πότε θα πάρει σύνταξη!

«Αρχίσαμε να συζητάμε και όταν η κουβέντα έφτασε στις συντάξεις ο Μικ μου είπε "Λόρενς δεν θα τραγουδάω όταν γίνω 60". Γελάσαμε και οι δύο γιατί τότε μας φάνταζε αστείο κάποιος να τραγουδάει ροκ στα 60 του» δήλωσε στον Observer o Μάγιερς.

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επισημάνω ότι ο Τζάγκερ συνέχισε να τραγουδάει και μετά τα 60 και τώρα έχει δημιουργήσει τη δική του σύνταξη» προσθέτει χαμογελώντας ο Μάγιερς.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Τζάγκερ στο ξεκίνημα της μουσικής του καριέρας δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τις ασφάλειες. «Ήταν λαμπρό μυαλό και ενδιαφερόταν για τις επιχειρήσεις» λέει ο Μάγιερς καθώς ο 76χρονος σήμερα Τζάγκερ έχει σπουδάσει στο London School of Economics.

Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής των Rolling Stones έχει μια περιουσία που αποτιμάται στα 260 εκατομμύρια λίρες.

Ο Μάγιερς ο οποιός ετοιμάζει μια παράσταση με τίτλο Hunky Dory (Who Knew?) για την πολυετή καριέρα του στο χώρο της μουσικής - αν και ξεκίνησε ως ένας απλός λογιστής - ήταν ο μουσικός παραγωγός που πίστεψε στον Ντέιβιντ Μπάουι.

Κλείσιμο
«Κανείς δεν ήθελε να υπογράψει μαζί του» θυμάται και τον περιγράφει ως έναν ήσυχο άνθρωπο: «θα τον μπέρδευες άνετα με έναν υπάλληλο γραφείου. Δεν καταλαβαίνες ότι ήταν ροκ σταρ. Αυτό συνέβαινε όταν ανέβαινε στη σκηνή»

Ο Μάγιερς, όμως, πίστεψε στον Μπάουι, επένδυσε χρήματα πάνω του και αποζημιώθηκε με άλμπουμ όπως τα Hunky Dory και Ziggy Stardust.

Όπως εξομολογείται η γυναίκα του Μπάουι «ο Λόρενς ρίσκαρε με τον Ντέιβιντ όταν οι δισκογραφικές εταιρείες δεν ενδιαφέρονταν γι' αυτόν. Γι' αυτό και του ήταν πάντα ευγνώμων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης