Αυτός είναι ο λόγος που δεν είδαμε το «Sex And The City 3»

Αυτός είναι ο λόγος που δεν είδαμε το «Sex And The City 3»

Ο πραγματικός λόγος που η Κιμ Κατράλ είπε το μεγάλο «όχι»

Sex-And-The-City-3-Death-Mr-Big
Το «Sex And The City 3» ήταν μια από τις πιο πετυχημένες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης. Σύμφωνα με το περιοδικό Time, ανήκει στις 100 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών και προβλήθηκε από το 1998 ως το 2004 από το HBO. Ο δημιουργός της είναι ο Ντάρεν Σταρ και ο πιο σημαντικός παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ.
Η σειρά αφηγείται τη ζωή τεσσάρων γυναικών στη Νέα Υόρκη και εστιάζει στη φιλία τους, στη σχέση τους με τους άντρες, στη σεξουαλικότητα και στη θηλυκότητα.

Οι πρωταγωνίστριες Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Κριστίν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον σε κάθε επεισόδιο ήξεραν να κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού ψηλά. Μάλιστα πολλές γυναίκες είχαν ταυτιστεί μαζί τους. Μετά από 94 επεισόδια προβολής οι τέσσερις πρωταγωνίστριες που μέσα από αυτή τη σειρά έγινα ζάμπλουτες γύρισαν και δύο ταινίες.

Πριν από ένα χρόνο έγινε γνωστή η είδηση πως η τρίτη ταινία Sex and the City διακόπτει τα γυρίσματα και δεν πρόκειται ποτέ να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο λόγος που δεν γυρίστηκε ποτέ η ταινία ήταν πως η Κιμ Κατράλ αρνήθηκε να λάβει μέρος στη τρίτη ταινία.

Sex And The City (2008) Official Trailer #1 - Sarah Jessica Parker Movie


Κλείσιμο
Προσφάτως έγινε γνωστός ο πραγματικός λόγος που φαίνεται πως η ηθοποιός είπε «όχι». Σύμφωνα με αποκάλυψη του Vanity Fair η Κατράλ είπε όχι γιατί ο... θάνατος αγαπημένου χαρακτήρα… της ταινίες δυσαρέστησε τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Sex_City_1


Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως η τρίτη ταινία ξεκινούσε με τον… θάνατο του Mr Big, του συζύγου της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από καρδιακή προσβολή, κατά τη διάρκεια που έκανε ντουζ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η εξέλιξη αυτή του έργου ήταν ακόμη ένας λόγος που η Κιμ Κατράλ αρνήθηκε να υπογράψει για το Sex and the City 3.


«Οι κοντινοί άνθρωποι της πιστεύουν πως το σενάριο δεν «χωρά» την Σαμάνθα. Ουσιαστικά η ταινία θα βασιζόταν περισσότερο στο πως θα ζούσε η Κάρι Μπράτσο μετά το θάνατο του Mr Big παρά στην σχέση μεταξύ των τεσσάρων γυναικών, τις οποίες και συνδέει μία δυνατή φιλία», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης